hassan_shahi 43 ارسال شده در آبان 92 سلام به تمام دوستان عزیز این وبسایتو نگاه کنید http://alamdarbabol.ir منوی نواهای هیئت 2تا زیر منو داره اما تو صفحه اصلی وقتی روش میری چیزی نمایش نمیده باید حتما وارد نواهای هیئت بشی تا زیر منو رو نمایش بده مشکل چیه؟ بسته نصبیش رو روی لوکال اجرا کردم این مشکل رو نداشت تنظیماتی هم نداره که بخوام تنظیماتی انجام بدم ممنون میشم راهنمائیم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 92 سلام فک کنم مشکل از widgetkit باشه غیرفعالش کنین ببینید مشکل پابرجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در آبان 92 بله ویجیت کیت هم غیر فعال کردم مشکل رفع نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 92 سلام من الان چک کردم تو صفحه اصلی دو تا زیرمنو نمایش داده میشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در آبان 92 چون از ی جای دیگه کمکم کردن مشکلم حل شد اینجا آدم پیر میشه تا بخواد جواب بگیره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 92 بسیار خوب خدا رو شکر مشکلتون حل شد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeed_k23 0 ارسال شده در آبان 92 چون از ی جای دیگه کمکم کردن مشکلم حل شد اینجا آدم پیر میشه تا بخواد جواب بگیره خب چه جوری جواب گرفتید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 92 معمولا روال بر اینه که دوستانی که جواب میگیرن برای کمک به دوستان دیگه جواب رو میذارن ولی این دوستمون انقد عصبانی بود یادش رفت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر