ikopijpu 0 ارسال شده در آبان 92 سلام دوستان من وقتی zoom in برای بزرگتر شدن می کنم صفحه کاملا به هم می ریزد و من می خوام وقتی این کار را می کنم مثل سایت های دیگه صفحه ام به هم نریزد و فقط مطالب بزرگ شوند. چه کنم؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhalvaee 7 ارسال شده در آبان 92 سلام دوستان من وقتی zoom in برای بزرگتر شدن می کنم صفحه کاملا به هم می ریزد و من می خوام وقتی این کار را می کنم مثل سایت های دیگه صفحه ام به هم نریزد و فقط مطالب بزرگ شوند. چه کنم؟؟ مشکل در css قالب میباشد لینک بدید هم بنده هم دوستان ببینند تا نظر بدهند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ikopijpu 0 ارسال شده در آبان 92 مشکل در css قالب میباشد لینک بدید هم بنده هم دوستان ببینند تا نظر بدهند www.fotros-bana.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhalvaee 7 ارسال شده در آبان 92 کسی میدونه باید چکار کنم؟؟ دوست عزیز اگه دوست داشتی فایل های قالبتو بده برات چک کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر