sajjadnasiri 4 ارسال شده در آبان 92 با سلاممن در سایتم از کامپوننت و ماژول مدیریت کاربران سی بی جومینا استفاده می کنم. مشکلی که دارم اینه که بعد از اینکه کاربر از طریق این کامپوننت در سایت ثبت نام می کنه و سپس از طریق ماژول مربوطه وارد سایت میشه. مستقیما به به صفحه ویرایش پروفایل هدایت می شه و دیگه روی هر لینکی و مطلب دیگری که کلیک میکنه، صفحات باز نمیشن و مجددا همین صفحه ویرایش پروفایل باز میشه. روی دکمه خروج هم که بزنه، باز هم از سایت خارج نمیشه و مجددا به همین صفحه ی ویرایش پروفایل بر میگرده. تقریبا میشه گفت بعد از ورود هیچ کاری نمیشه کرد.ممنون میشم کمک کنید.ادرس سایت www.ikarafarin.com: ضمنا پلاگین تغییر مسیر کاربران جومینا رو هم نصب کردم ااما چه فعال باشه چه نباشه، بااز این مشکل پابرجااست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajjadnasiri 4 ارسال شده در آبان 92 سلام مجدد کامپوننت سی بی، ماژول ورود سی بی و پلاگین تغییر مسیر کاربران رو پاک کردم جوملا رو به نسخه 2.5.16 ارتقا دادم فایل های مربوط به کامپوننت کاربران هسته جوملا، ماژول ورود کاربران هسته جوملا، پلاگین کاربران هسته جوملا رو دوباره از فایل هسته جوملا که در سایت جومیناا بود رو جایگزین فایل های موجود در هاستم کردم اما هنوز مشکل برطرف نشده و پس از ورود کاربر با کلیک بر روی هر لینکی در ساایت، به صفحه ویرایش پروفایل کااربر میره. اگر کمکم کنید خیلی خیلی ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام تنظیمات سئو رو غیرفعال کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر