mdehban 0 ارسال شده در آبان 92 سلام من می خوام تگ کانونیکال در بخش هدر صفحه های مختلف html در جوملا وارد کنم. اما نمی دونم از کجا باید وارد هدر صفحه هام بشم. میشه کمک کنید. و همچنین دارم از sh404sef استفاده می کنم. آیا راهنمای فارسی داره؟ مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما بهتر نیست در هدر یک مکان ماژول ایجاد کنید و با یک ماژول html دستی تگ ها رو وارد و در مکان معیینی بگذارید؟ قالب تان دست ساز است یا شرکتی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mdehban 0 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما بهتر نیست در هدر یک مکان ماژول ایجاد کنید و با یک ماژول html دستی تگ ها رو وارد و در مکان معیینی بگذارید؟ قالب تان دست ساز است یا شرکتی؟ سلام قالب شرکتی هست، ماژول costum html مگه توی هدر میشینه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما ماژول ها هر جایی می تونند جای بگیریند به شرطی که جای مناسب انها باشه برای ایجاد یک موقعیت ان هم در قالب های شرکتی کمی باید به زبان های طراحی مثل HTML َنایی داشته باشید تا بدونید موقعیت را کجا ایجاد کنید راهنمای ایجاد موقعیت از سایت سازنده هم خیلی کمک خواهد کرد. جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر