hatam64 0 ارسال شده در آبان 92 با سلام و وقت بخیر خدمت دوستان من میخوام قالب زد تی جنیوس رو بدون کوئیک استارت نصب کنم.واسه اینکه مطمئن بشم همه افزونه های موردنیازش نصب شده قبلش یه قالب از شرکت زد تی رو نصب کردم اما وقتی قالب جنیوس رو نصب میکنم با این خطا مواجه میشم: ZO2_TPL_SOURCE_NOT_FOUND فکر میکنید مشکل از کجاست؟ ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما فایل زبانش موجود نیست ببینیم دقیقن متن خطا چیه! یعنی موقع نصب این خطا ظاهر شده و قالب نصب نمی شود؟ کل متن خطا های ظاهر شده همینه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatam64 0 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما فایل زبانش موجود نیست ببینیم دقیقن متن خطا چیه! یعنی موقع نصب این خطا ظاهر شده و قالب نصب نمی شود؟ کل متن خطا های ظاهر شده همینه؟ ممنون بابت پاسخ شما قالب نصب میشه اما وقتی قالب رو پیش فرض قرار میدم یا میخوام پیش نمایش اون رو ببینم فقط این خطا ظاهر میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام این خطا داره نبود فریم ورک قالب رو گزارش میده . حالا این فریم ورک میتونه شامل پلاگین به همراه کامپوننت باشه یا فقط یکی از این دو بستگی به قالبتون و نحوه جدا کردن قالبتون از بسته داره که صد در صد ناقص جدا کردید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در اسفند 93 با سلام این خطا داره نبود فریم ورک قالب رو گزارش میده . حالا این فریم ورک میتونه شامل پلاگین به همراه کامپوننت باشه یا فقط یکی از این دو بستگی به قالبتون و نحوه جدا کردن قالبتون از بسته داره که صد در صد ناقص جدا کردید موفق و پیروز باشید یا حق با سلام منم دقیقا به این مشکل خوردم. من این قالب روبه صورت بسته نصبی نصب کردم برای صفحه اصلی سایتم استفاده میکنم. حالا قصد دارم این قالب رو با تغییراتی برای بلاگ سایتم استفاده کنم تغییرات را در فایل index و css ایجاد کرده و قالب رو دوباره با اسمی متفاوت نصب کردم.اما هنگام استفاده همین پیغام رو میده.مگه این قالب جدید ویرایش شده هم از اون فریم ورک اصلی نصب شده استفاده نمیکنه؟راه حل پیشنهادیتون چیه ؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر