jalalgahremany 0 ارسال شده در آبان 92 (ویرایش شده) سلام خسته نباشید میخواستم قالب فعلی سایت من که جوملا 1.5 هست بردارم و قالب جوملا 2.5 که طاحی شده رو نصب کنم آیا کسی هست که این کارو برام بکنه؟ هر هزینه ای هم داشته باشه پرداخت میکنم... فقط مشکلم من اینه که آیا مطالب سایت هم پاک میشه موقع که قالب تغییر پیدا کنه؟؟ ممنون میشم جواب منو بدید آدرس سایت:aks2.ir شماره تماس من: **************** ویرایش شده آبان 92 توسط محمدحسین میری قوانین// نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما نیازی نیست برای این کار هزینه کنید اگر همان قالب با همان موقیعت طراحی شده و جوملا تون هم جوملای 2.5 است نباید هیچ مشکلی باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 میخواستم قالب فعلی سایت من که جوملا 1.5 هست بردارم و قالب جوملا 2.5 که طاحی شده رو نصب کنم با سلام قالبی که با جوملا 2.5 سازگار میباشد را نمیتوانید در جوملا 1.5 استفاده کنید و بالعکس . مگر آنکه قالب را برای جوملایی که میخواهید از آن استفاده کنید سازگار کرده باشید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mraf 28 ارسال شده در آبان 92 سلام خسته نباشید میخواستم قالب فعلی سایت من که جوملا 1.5 هست بردارم و قالب جوملا 2.5 که طاحی شده رو نصب کنم آیا کسی هست که این کارو برام بکنه؟ هر هزینه ای هم داشته باشه پرداخت میکنم... فقط مشکلم من اینه که آیا مطالب سایت هم پاک میشه موقع که قالب تغییر پیدا کنه؟؟ ممنون میشم جواب منو بدید آدرس سایت:aks2.ir شماره تماس من: **************** لینک مشکل داشت! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در آبان 92 سلام خسته نباشید میخواستم قالب فعلی سایت من که جوملا 1.5 هست بردارم و قالب جوملا 2.5 که طاحی شده رو نصب کنم آیا کسی هست که این کارو برام بکنه؟ هر هزینه ای هم داشته باشه پرداخت میکنم... فقط مشکلم من اینه که آیا مطالب سایت هم پاک میشه موقع که قالب تغییر پیدا کنه؟؟ ممنون میشم جواب منو بدید آدرس سایت:aks2.ir شماره تماس من: **************** پیام خصوصی خود را چک و جوابش رو برام بفرستید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر