mnkh97 7 ارسال شده در آبان 92 با سلام دوستان می خوام کامپوننت دی جی کاتولوگ را چند زبانه داشته باشم، ترجمه را انجام دادم می خوام فایل زبان را به XML معرفی کنم ولی فایل XML را پیدا نمیکنمفایل XML مربوطه در چه مسیریست؟ با تشکر فراوان... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما در همان پوشه کامپوننت یک فایل xml باید باشه. در فایل فقط کافیه برای زبان های مختلف تگ معرفی اش را تعریف و ادرس فایل زبان همان تگ رو بهش بدید اینجوری موقع تعویض زبان جوملا زبان کامپوننت هم تغیر پیدا می کنه 1 واکنش ها : mnkh97 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در آبان 92 (ویرایش شده) ممنون دقیقا من هم می خوام همین کار بکنم ولی فایل XML وجود نداره!!!!! تمامی فایلهای XML کامپوننت را باز کردم ولی تگ زبان نداشت!!!! تگهای زبان، دیگه کجا ها می تونن قرار داشته باشن؟!!؟ با تشکر داخل فایل php بود!!!! ویرایش شده آبان 92 توسط mnkh97 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر