imanghafari 0 ارسال شده در بهمن 89 سلام دوستان. خسته نباشيد. من قالب network_v2 رو دانلود كردم و اون رو به دو زبان فارسي و انگليسي در يك وب سايت دوزبانه استفاده كردم. براي منوها هم از كامپوننت lxmenu استفاده كردم. ولي در سايت انگليسي منوها زير موقعيت ها قرار مي گيرد. آدرس سايت انگليسي به شرح زير است: www.pouyanegar.ir/iut/english درصورت امكان اين مشكل را بررسي كنيد. ممنون از لطفا شما عزيزان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز مشکلی که در قالب نیست منوها کاملاً سر جای خودشون بودن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
imanghafari 0 ارسال شده در بهمن 89 جاي منوها مشكلي نداره. زير منوها ميره زير موقعيت ها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
imanghafari 0 ارسال شده در اسفند 89 کسی از دوستان نتونست مشکل من رو حل کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 با سلام دوست عزیز باید z-index رو در برای موقعیت ها درست تنظیم کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
imanghafari 0 ارسال شده در اسفند 89 چطور ميشه اين كار رو كرد؟ z-index رو ميگم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز باید در فایلهای css مربوط به قالبتون z-index مربوط به اون موقعیت هایی که مشکل دارن رو دوباره تنظیم کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
imanghafari 0 ارسال شده در اسفند 89 آقا من هر كاري كردم نتونستم توي سايت فارسي مشكلي نداره www.pouyanegar.ir/iut/farsi من فايل قالب رو آپلود كردم. اگر كسي از دوستان لطف كنه و كمك كنه ممنون ميشم. كارم بدجوري گيره. ممنون از لطف شما فايل قالب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر