bewran 3 ارسال شده در آبان 92 وقت همگی بەخیر من یە افزونەی خبری رو میخوام مثل عکس زیر کە بتونە مطالب یک مجموعە یا چند مجموعە را طوری نشون بدە کە سەتا از جدیدترینها در بالا بصورت افقی کنار هم قرار بگیرند و بقیە بر اساس تاریخ انتشار در پائین آنها بصورت عمودی باشند. اگە کسی سراخ دارە پیشنهاد بدە ممنون میشم در غیر اینصورت از اساتید محترم میخوام برام درستش بکنند و هزینە رو میدم خدمتتان. خیلی لازم دارم هرچە سریعتر بهتر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amini 32 ارسال شده در آبان 92 وقت همگی بەخیر من یە افزونەی خبری رو میخوام مثل عکس زیر کە بتونە مطالب یک مجموعە یا چند مجموعە را طوری نشون بدە کە سەتا از جدیدترینها در بالا بصورت افقی کنار هم قرار بگیرند و بقیە بر اساس تاریخ انتشار در پائین آنها بصورت عمودی باشند. اگە کسی سراخ دارە پیشنهاد بدە ممنون میشم در غیر اینصورت از اساتید محترم میخوام برام درستش بکنند و هزینە رو میدم خدمتتان. خیلی لازم دارم هرچە سریعتر بهتر سلام دوست من نیازی به ماژول پولی نیست ماژول پارسا گلوبال نیوز که کار آقای حسینی پارسای عزیز هست چیزی که شما میخواید رو انجام بده از سایت جومینا میتونی دانلودش کنی متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bewran 3 ارسال شده در آبان 92 سلام دوست من نیازی به ماژول پولی نیست ماژول پارسا گلوبال نیوز که کار آقای حسینی پارسای عزیز هست چیزی که شما میخواید رو انجام بده از سایت جومینا میتونی دانلودش کنی متشکرم من پارسا گلوبال نیوز رو دارم ولی فکر نکنم بتونم اینکارو باهاس انجام دهم ، حالا شاید من تنظیماتش رو زیاد بلد نیستم خیلی خیلی ممنون میشم کمک کنید کە چە جوری تنظیمش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در آبان 92 وقت همگی بەخیر من یە افزونەی خبری رو میخوام مثل عکس زیر کە بتونە مطالب یک مجموعە یا چند مجموعە را طوری نشون بدە کە سەتا از جدیدترینها در بالا بصورت افقی کنار هم قرار بگیرند و بقیە بر اساس تاریخ انتشار در پائین آنها بصورت عمودی باشند. اگە کسی سراخ دارە پیشنهاد بدە ممنون میشم در غیر اینصورت از اساتید محترم میخوام برام درستش بکنند و هزینە رو میدم خدمتتان. خیلی لازم دارم هرچە سریعتر بهتر درود با گلوبال نیوز کمی سختی دارد. اما با آیدا نیوز می تونید همینطور ایجادش کنید باید دو موقعیت زیر هم داشته باشید در موقعیت بالا آیدا نیوز رو با تنظیمات سه ستون و سه مطلب با تگ های عکس و تیتر در موقعیت پاین هم آیدا نیوز رو تک ستون با تگ های عکس و تیتر و متن تنظیم کنید یاعلی 3 واکنش ها : رامین انگوتی، مصطفی صفرعلی و amini نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bewran 3 ارسال شده در آبان 92 درود با گلوبال نیوز کمی سختی دارد. اما با آیدا نیوز می تونید همینطور ایجادش کنید باید دو موقعیت زیر هم داشته باشید در موقعیت بالا آیدا نیوز رو با تنظیمات سه ستون و سه مطلب با تگ های عکس و تیتر در موقعیت پاین هم آیدا نیوز رو تک ستون با تگ های عکس و تیتر و متن تنظیم کنید یاعلی با آیدا نیواز میشە ولی دیف پایینی ر و جوری میخوام کە وقتی مطالب بالایی کهنە شدند بە ردیف پایینی منتقل شوند و اینجوری فکر نکنم مطالب پایینی رو بتوان تنضیم کرد .یعنی سە تا مطالب بالا جدید باشند و وقتی کە مطلب جدیدی بە آنها اضافەشد سومی بیاد ستون پایین. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در آبان 92 سلام اینی که میفرمایید میخوایین به عنوان ماژول استفاده کنید؟ یعنی تو ناحیه ای از سایت فعال کنید و نمایش بده؟ اگر با افزونه های رایگانی که معرفی شد نتونستید کاری کنید از پیام خصوصی در ارتباط باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر