majidk 1 ارسال شده در آبان 92 باسلام دوست عزیز تنظیمات سئو اضافه پسوند (.html) فعال کردم خطا 404 میده میگه مقاله پیدا نشد ببنید padideshop.ir/adkd لطفا کمکم خطا رفع کنم باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام آیا استفاده از mod_rewrite را هم فعال کرده اید ؟ اگر بله ، میبایست ابتدا فایل htaccess.txt را به htaccess. تغییر نام دهید ، سپس فعال کنید دقت کنید که علامت نقطه میبایست قبل از حرف h قرار بگیرد موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidk 1 ارسال شده در آبان 92 بله فعال کردم لینک مطلب و منو ... باز میکنه اما بازم لینک خارجی خطا 404 میده ببنید padideshop.ir/asdmdn نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام از لینک خارجی برای لینک دادن به خارج از سایت اونم با ذکر آدرس کامل به همراه ذکر پروتکل http استفاده میشه اگر میخواهید یک مطلبی رو در داخل سایت نمایش بدید از نوع منوی نمایش یک مطلب خاص استفاده کنید و مطلب رو در داخل تنظیمات منو انتخاب کنید تا دیگه نیاز به لینک دادن هم نداشته باشید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر