hassan_shahi 43 ارسال شده در آبان 92 سلام دوستان خسته نباشید میخواستم صفحه اینترو یک قالب رو بردارم ببرم بزارم رو یک قالب دیگه برای این کار باید چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام یه راه ساده اش اینه که تو مرورگرتون کلیدهای Ctrl+S رو بزنید و صفحه را با نام index.html بطور کامل ذخیره کنید اگر فایلهای وابسته هم نیاز باشد بطور خودکار در یک پوشه ذخیره خواهند شد بعد باید محتوای فایل html رو ویرایش کنید و آدرسها رو اصلاح کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در آبان 92 خوب چطوری بزارمش رو قالب جدید؟ --------------------------------------------------------------------------------------------- من صفحه اینترو رو برداشتم تو خود سیستمم ایندکسش آدرساشو عوض کردم کار کرد اما رو هاست باید کجا بریزم این فایل ها و ایندکسش رو؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام فایل ایندکس رو در روت جوملاتون قرار بدید باقی موارد مهم نیست کجا باشند ، فقط باید داخل فایل ایندکس آدرسهاشون برای فراخوانی درست باشه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر