kalhori 7 ارسال شده در آبان 92 با سلام از قالب sj_worldnews برای سایت استفاده کردم ولی ظاهرا این قالب body ندارد برای نمایش مطالب در صفحه اول چه باید کرد متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saber_s 9 ارسال شده در آبان 92 سلام یک جواب مقطعی از من اینکه مطلبتون رو در حالت ویژه قرار بدید، شاید فقط مطالب ویژه را نمایش می دهد. برای من هم چندبار اینطور شده است.برای بعضی قالب ها 1 واکنش ها : kalhori نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kalhori 7 ارسال شده در آبان 92 سلام جناب saber_s گرامی ممنون از پاسختان در هر دو مورد ویژه و عادی تست کردم نشده 1 واکنش ها : saber_s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saber_s 9 ارسال شده در آبان 92 نمی دانم مشکلتان حل شد یا نه . شاید باید وارد بخش قالب ها بشوید و بعد روی قالب مورد نظرتان کلیک کنید و بعد با زدن تیک «خانه» در پایین صفحه ، منوی خانه را صفحه ی نخست قالبتان بگردانید. شاید اینطوری درست شد. 1 واکنش ها : kalhori نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kalhori 7 ارسال شده در دی 92 نمی دانم مشکلتان حل شد یا نه . شاید باید وارد بخش قالب ها بشوید و بعد روی قالب مورد نظرتان کلیک کنید و بعد با زدن تیک «خانه» در پایین صفحه ، منوی خانه را صفحه ی نخست قالبتان بگردانید. شاید اینطوری درست شد. با سلام خدمت آقا صابر عزیز بنا به فرمایش شما در فالب خانه را تیک زدم باز نشد مشکل را جور دیگری حل کردم 1331.ir پایدار باشید 1 واکنش ها : saber_s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر