hassan_shahi 43 ارسال شده در آبان 92 (ویرایش شده) سلام دوستای عزیز تو فوکا گالری میخوام مجموعه بسازم ارور میده که ذخیره با خطا مواجه شد: مجموعه باید عنوان داشته باشد عنوان میزارم نمیدونم چرا این پیغام رو میده تو قسمت تصاویر هم میرم جدید رو میزنم ارور میده عکسشو ببینید ویرایش شده آبان 92 توسط hassan_shahi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام راجع به این مورد قبلا" بحث شده افزونه تون ناقص نصب شده . اون متن ها هم ارور نیستند بلکه مشکل از انکدینگ میباشد موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در آبان 92 یعنی چی که ناقص نصب شده؟ الان من باید چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام یعنی اینکه در دیتابیس جداولش کامل ایمپورت نشده اند . باید دوباره نصب کنید باید جداول زیر را داشته باشید phocagalleryphocagallery_categoriesphocagallery_commentsphocagallery_fb_usersphocagallery_img_commentsphocagallery_img_votesphocagallery_img_votes_statisticsphocagallery_tagsphocagallery_tags_refphocagallery_userphocagallery_votesphocagallery_votes_statistics موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در آبان 92 آقا مصطفی 10 بار تا حالا نصب کردم الان رفتم دیدم اصلا هیچ جدولی به اسم فوکا تو جداول نیست هیچ جدولی اضافه نمیشه چیکار کنم؟چند باری هم همین الان حذف کردم بعد نصبش کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام آخرین نسخه افزونه رو از سایت سازنده دانلود و حتما" از طریق نصب از پوشه نصب کنید . اگر باز هم مشکل پا بر جا بود افزونه رو در لوکال نصب کنید بعد از جداولش اکسپورت بگیرید و در دیتابیس روی هاستتون ایمپورت کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در آبان 92 مشکل همینه که حتی روی لوکال هم نصب میکنم جدولی از فوکا نیست. از چند جای مختلف هم دانلود کردم اما نمیدونم دلیلش چیه که جدولی تو دیتا بیس نمیره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام بعد از اینکه افزونه رو نصب میکنید و اعلام میکنه که نصب با موفقیت انجام شد زیر همون توضیحات بعد از نصب ، دو تا دکمه داره که برای ایمپورت جداول مربوطه میبایست رو دکمه Install کلیک کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : hassan_shahi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
frsitereg 0 ارسال شده در تیر 93 با سلام بعد از اینکه افزونه رو نصب میکنید و اعلام میکنه که نصب با موفقیت انجام شد زیر همون توضیحات بعد از نصب ، دو تا دکمه داره که برای ایمپورت جداول مربوطه میبایست رو دکمه Install کلیک کنید موفق و پیروز باشید یا حق منم دقیقا همین مشکل رو داشتم « عنوان رو وارد می کردم اما خطا میداد که وارد نشده » کامپوننت رو کامل پاک کردم . و از روش نصب از دایرکتوری از اول نصب کردم مشکلم حل شد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر