روناتا 6 ارسال شده در آبان 92 سلام دوستان یه سوال : من دارم واسه سایت خودم یه تمپلیت(قالب) طراحی میکنم و میخوام سایتمو چند روز دیگه بیارم بالا میشه بگید چه نکات امنیتی برای طراحی قالب وجود داره؟ و یا اینکه یه قالب چه نکاتی رو حتما باید رعایت کنه تا یه قالب استاندارد باشه(از لحاظ امنیت) و اینکه استفاده از استخراج کد تو فایل css قالب مد نظر اصلا کار استانداردی هست یا نه؟ 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما روی قالب بیشتر روی سئو کار میشه تا امنیت. تو طراحی قالب در صفحات php فقط دسترسی چک میشه که اگر غیر مجاز بود دسترسی نده تمامی قالب ها رو ببینید اولش چک میشه. استخراج کد کار استانداردی است از چه نظر می فرمایید؟ اگر webdeveloper را می فرمایید که کارش دقیقن همین است. و استاندارد هم هست به شرطی که کار با اون درست انجام بشه 1 واکنش ها : روناتا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
روناتا 6 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما روی قالب بیشتر روی سئو کار میشه تا امنیت. تو طراحی قالب در صفحات php فقط دسترسی چک میشه که اگر غیر مجاز بود دسترسی نده تمامی قالب ها رو ببینید اولش چک میشه. استخراج کد کار استانداردی است از چه نظر می فرمایید؟ اگر webdeveloper را می فرمایید که کارش دقیقن همین است. و استاندارد هم هست به شرطی که کار با اون درست انجام بشه با تشکر فراوان از جناب آقای میری در اون قسمتی که می فرمایید فقط دسترسی چک میشه منظورتون همون کد های php است که اول همه قالب ها مینویسن و تو اول همه قالب ها ثابته؟ میشه لطفا یه مثال بزنید در مورد وب دولوپر هم درست فرمودین منظورم همون بود اما اینکه شما میفرمایید ازش درست استفاده بشه میشه بیشتر توضیح بدین آخه من تو قالبم ازش استفاده میکنم و خروجی مد نظرم رو هم درمیارم اما شاید چیز دیگه ای منظور شما باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام در اون قسمتی که می فرمایید فقط دسترسی چک میشه منظورتون همون کد های php است که اول همه قالب ها مینویسن و تو اول همه قالب ها ثابته؟ میشه لطفا یه مثال بزنید بله . خط زیر را در ابتدای فایل بعد از اینکه تگ php باز شد قرار میدهند تا از دسترسی مستقیم به فایل جلوگیری شود defined('_JEXEC') or die; استفاده از استخراج کد تو فایل css قالب مد نظر اصلا کار استانداردی هست یا نه؟ کار کردن با دیباگرها هیچ مشکلی نداره چون تمامی تغییراتی که میدهید مجازی هستند و بر روی قالبتون تاثیرگذار نیستند قالب استاندارد قالبیه که بطور اصولی کدنویسی شده باشه موفق و پیروز باشیدیا حق 1 واکنش ها : روناتا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر