jalalmolaei 0 ارسال شده در آبان 92 سلام روز خوش من ماژول jdownload رو نصب كردم تو كامپوننتام هست ولي تو ماژولام نيست كه بتونم فعال يا غير فعالش كنم لطفا كمك كنيد يا علي نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در آبان 92 سلام اسپم ندین و منتظر پاسخ باشید لطفا ماژول هاش رو نصب کردین؟ باید نصب کنید تا به قسمت ماژول ها اضافه بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalalmolaei 0 ارسال شده در آبان 92 سلام اسپم ندین و منتظر پاسخ باشید لطفا ماژول هاش رو نصب کردین؟ باید نصب کنید تا به قسمت ماژول ها اضافه بشه سلام ممنون که جواب دادید اره نصب کردم کار میکرد بعد یبار uninstul کردم از دوباره نصب کردم حالا کار میکنه ولی تو ماژول هام نیست jcomment هم همین طور شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام در مدیریت ماژولها وقتی دکمه جدید رو هم میزنید تو لیست اسامی ماژولها ، ماژولتون اسمش اضافه نشده ؟ در مدیریت افزونه ها بررسی کنید ببینید ماژول نصب شده یا نه . اگر نصب شده بود یکبار دیتابیستون رو Repair کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalalmolaei 0 ارسال شده در آبان 92 با سلام در مدیریت ماژولها وقتی دکمه جدید رو هم میزنید تو لیست اسامی ماژولها ، ماژولتون اسمش اضافه نشده ؟ در مدیریت افزونه ها بررسی کنید ببینید ماژول نصب شده یا نه . اگر نصب شده بود یکبار دیتابیستون رو Repair کنید موفق و پیروز باشید یا حق سلام آقا مصطفی خیییییییییلی ممنونم رو جدید که زدم ماژول رو اورد ولی کار نمیکنه ارر میده حالا روش کار میکنم ببینم چه میشه کرد بازم تشکر یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام افزونه رو حذف کنید . آخرین نسخه افزونه تون رو از سایت سازنده آن دانلود و نصب کنید . دقت کنید که افزونه ای که نصب میکنید با نسخه جوملاتون سازگار باشد موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalalmolaei 0 ارسال شده در آذر 92 با سلام افزونه رو حذف کنید . آخرین نسخه افزونه تون رو از سایت سازنده آن دانلود و نصب کنید . دقت کنید که افزونه ای که نصب میکنید با نسخه جوملاتون سازگار باشد موفق و پیروز باشید یا حق سلام آقای برادر صفر علی کل مشکل من اینه که افزونه حذف نمیشه کل جدول هاش رو از تو سی پاک کردم از تو خود ماژول ها و پلاگین ها و کامپوننت ها حذف کردم ولی همچنان تو لیست کامپوننتهام هست که هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر