somayeh fathi 0 ارسال شده در آبان 92 سلام دوستان میخواستم تو صفحه خودم بخشی داشته باشم که مشتریانی که خرید خود را از طریق ثبت فیش انجام داده اند بتوانند اطلاعات فیش خود را وارد نمایند تا بررسی گردد برای اینکار شما چه افزونه یا کامپوننتی را معرفی میکنید که مناسب باشد و با جوملا 2.5 سازگار و خطا ندهد ؟ در صورت امکان لینک دانلود قرار دهید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behroz7 4 ارسال شده در آبان 92 آبجی من واسه یکی از مشتریا کامپوننت فرم ساز نصب کردم بخش های زیادی میشه ساخت و اسم اونو ثبت فیش بانکی یا یه همچین چیزی گذاشت کامپوننت اختصاصی بعیده که باشه ولی فکر کنم بهترین روش همینیه که خدمتتون عرض کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
somayeh fathi 0 ارسال شده در آبان 92 آبجی من واسه یکی از مشتریا کامپوننت فرم ساز نصب کردم بخش های زیادی میشه ساخت و اسم اونو ثبت فیش بانکی یا یه همچین چیزی گذاشت کامپوننت اختصاصی بعیده که باشه ولی فکر کنم بهترین روش همینیه که خدمتتون عرض کردم پس اگه میشه اسم همون کامپوننت که خودتون تست کردین بگین اگه امکانش هست لینک دانلودشو واسم بزارین تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام افزونه های فرمساز زیادی هستند که میتونید ازشون استفاده کنید . بهترینشون rsform pro هست که البته تجاریست موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در آبان 92 از visform استفاده كنيد بسيار هم كار كردن باهاش ساده هست 1 واکنش ها : somayeh fathi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
somayeh fathi 0 ارسال شده در آبان 92 از visform استفاده كنيد بسيار هم كار كردن باهاش ساده هست من خواستم نصبش کنم پیام خطا داد و نوشت فایل XML یافت نشد . نسخه جوملام 2.5 ولی ظاهرا سازگاری ندارن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در آبان 92 من خواستم نصبش کنم پیام خطا داد و نوشت فایل XML یافت نشد . نسخه جوملام 2.5 ولی ظاهرا سازگاری ندارن فرم ساز را از اينجا دانلود كنيد تست كردم بدون هيچ مشكلي نصب شد در ضمن يك فرم هم با آن ايجاد كردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر