asreteb 0 ارسال شده در آبان 92 با عرض سلام خدمت اساتید بنده با افزانه xmapبرای سایت نقشه درست کردم اما صفحه فایل xml را نشان نمی دهد و این ارور را می دهد 504 Gateway Time-out nginx آدرس صفحه http://asreteb.ir/index.php?option=com_xmap&view=xml&tmpl=component&id=1 ممنون می شم راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
larsa.ir 1 ارسال شده در آبان 92 ازچه پلاگین هایی برای استفاده از سایت مپ استفاده کردین پلاگین هارو غیرو فعال کنید ببینید مشکلتون حل میشه مثلا برانمونه پلاکین کیونا مشکل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asreteb 0 ارسال شده در آبان 92 ازچه پلاگین هایی برای استفاده از سایت مپ استفاده کردین پلاگین هارو غیرو فعال کنید ببینید مشکلتون حل میشه مثلا برانمونه پلاکین کیونا مشکل داره مهندس جان همه رو غیز فعل کردم اما درست نشد من این ورژن نصب کردم http://asreteb.ir/images/pkg_xmap-2.3.3.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
larsa.ir 1 ارسال شده در آبان 92 مهندس جان همه رو غیز فعل کردم اما درست نشد من این ورژن نصب کردم http://asreteb.ir/images/pkg_xmap-2.3.3.zip یوزوپس سایتتونو بدین نگاه کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 92 سلام شما از سایت سازنده xmap اخرین نسخه رو دانلود و نصب کنید بعد پلاگین های افزونه رو هم فعال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در آبان 92 سلام شما از سایت سازنده xmap اخرین نسخه رو دانلود و نصب کنید بعد پلاگین های افزونه رو هم فعال کنید سلام من هم همین مشکل رادارم این کاراامتحان کردم اماوقتی میخوام وارد نقشه xmlبشم صفحه سفید میاد ووارد نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asreteb 0 ارسال شده در آبان 92 سلام شما از سایت سازنده xmap اخرین نسخه رو دانلود و نصب کنید بعد پلاگین های افزونه رو هم فعال کنید آخرین ورژنش نصب کردم ولی همچنان مشکل به قوت خود باقیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما به مدیریت سرور خود اطلاع بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asreteb 0 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما به مدیریت سرور خود اطلاع بدید با مدریت هاست در میان گذاشتم گفتن مشکل از هاست نیست --------------------------------------------------------------------------------------------- سلام هیچ کس بلد نیست راهنماییم کنه --------------------------------------------------------------------------------------------- این انجمن 18274 عضو داره یعنی هیچ کس اینجا نمی تونه کمکم کنه ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام شما برای اطمینان سایتتون رو به لوکال منتقل کنید و تست کنید ببینید در لوکال هم همین مشکل رو دارید یا نه اگر در لوکال مشکلی نداشتید پس مشکل از هاستتون میباشد که اغلب هم همینطور است موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : asreteb نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asreteb 0 ارسال شده در آبان 92 با سلام شما برای اطمینان سایتتون رو به لوکال منتقل کنید و تست کنید ببینید در لوکال هم همین مشکل رو دارید یا نه اگر در لوکال مشکلی نداشتید پس مشکل از هاستتون میباشد که اغلب هم همینطور است موفق و پیروز باشید یا حق هاستم از جومینا هاست خریدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام این لینک رو ببینید ، به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه http://joomla.vargas.co.cr/en/forum?task=viewtopic&f=5&t=4696 موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در آبان 92 سلام من مشکلم راچگونه حل کنم که صفحه سفید میاد ودرحالت لود باقی میمانه مرورگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asreteb 0 ارسال شده در آبان 92 مرسی اقا مصطفی دوستانی که این مشکل دارند و مشکل از هاستشون نیست باید مسیر زیر را دنبال و کد زیر را که از خط 148 شروع وبه خط 158ختم میشه جای گزین کنند. components/com_xmap/views/xml/view.html.php private function endAllBuffering() { $this->_obLevel = ob_get_level(); $level = FALSE; while (ob_get_level() > 0 && $level !== ob_get_level()) { @ob_end_clean(); $level = ob_get_level(); } } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر