روناتا 6 ارسال شده در آبان 92 سلام میشه خواهش کنم بگین سایت http://guilan.irib.ir/index.php?option=com_content&view=section&id=60&Itemid=291 تو قسمت معرفی برنامه ها (مثلا قسمت علمی فرهنگی تاریخی) از چه ماژولی استفاده کرده و آیا این ماژول رو رایگان میتونم گیر بیارم یا اینکه باید بخرمش؟ اون قسمت تعداد بازدید هاش برام خیلی مهمه اگه راهنمایی کنین خیلی ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
روناتا 6 ارسال شده در آبان 92 مرسسسسسسسسسسسسسسسسی از خودم خودم پیداش کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما اگر از نظر شما اشکالی ندارد افزونه پیدا شده را معرفی کنید تا دوستان دیگر هم اگر مشکلی داشتند بتونند بر طرف کنند سپاس 1 واکنش ها : روناتا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
روناتا 6 ارسال شده در آبان 92 میشه با آیدا نیوز درش آورد فقط باید روش کار کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر