parastooo 1 ارسال شده در آبان 92 سلام دوستان من قالب سایتم رو عوض کردم الان دارم ماژولها رو تو جای جدیدشون ست میکنم ولی منو اصلی اصلا نیستش کسی میتونه کمک کنه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saber_s 9 ارسال شده در آبان 92 سلام من خیلی وارد نیستم اما وارد بخش منو ها>مدیریت منوها بشوید منوی اصلی رو میبینید ، روی قسمت «ماژول های لینک شده» ی منوی اصلی در انتهای سمت چپش کلیک کنید بعد صفحه ای باز می شود، مثل سایر ماژول ها ، موقعیتی رو برای نمایش منوی اصلی در قالبتون تعیین کنید 1 واکنش ها : parastooo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parastooo 1 ارسال شده در آبان 92 سلام من خیلی وارد نیستم اما وارد بخش منو ها>مدیریت منوها بشوید منوی اصلی رو میبینید ، روی قسمت «ماژول های لینک شده» ی منوی اصلی در انتهای سمت چپش کلیک کنید بعد صفحه ای باز می شود، مثل سایر ماژول ها ، موقعیتی رو برای نمایش منوی اصلی در قالبتون تعیین کنید خیلی ممنون دوست عزیز . 1 واکنش ها : saber_s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر