m.gohargazi 2 ارسال شده در آبان 92 با سلام و درود تازه جوملا 2.5 را نصب کردم ولی هنگام نصب قالب و افزونه با این ارور مواجه شدم با این خطا مواجه میشومftp هنگام تنظیمات . اگر راهنمائیم کنید که اشتباه کارم کجاست و باید چکار کنم ممنون میشوم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در آبان 92 (ویرایش شده) سلام FTP رو غیر فعال کن ببین مشکلت حل میشه یه نه ببین پرمیش درست است ببین فایله htaccess.این صورت است یا نه ویرایش شده آبان 92 توسط مهدی بختیاری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.gohargazi 2 ارسال شده در آبان 92 سلام FTP رو غیر فعال کن ببین مشکلت حل میشه یه نه ببین پرمیش درست است ببین فایله htaccess.این صورت است یا نه ftp رو غیر فعال کردم درست نشد پرمیشن رو کجا باید چک کنم؟؟ و چطوری درسته؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در آبان 92 (ویرایش شده) پرمیشن های پوشه ها و فایلهای توی هاست رو بررسی کنید فایلها روی 644 پوشه ها 755 ویرایش شده آبان 92 توسط مهدی بختیاری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.gohargazi 2 ارسال شده در آبان 92 پرمیشن های پوشه ها و فایلهای توی هاست رو بررسی کنید فایلها روی 644 پوشه ها 755 درستن، تنظیمات اف تی پی درسته؟ در قسمت مسیر اصلی اف تی پی چی باید بنویسم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.gohargazi 2 ارسال شده در آبان 92 خیلی جالبه این مشکله احساس میکنم پیش پا افتاده ترین مسئله است ولی کسی راهنمائی نمیکنه دوستان ممنون میشم کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما مسیر و سطح دسترسی پوشههای temp و log رو بررسی کنید. متن خطا رو جستجو کنید بارها کاربران این مشکل رو داشتند و رفع شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.gohargazi 2 ارسال شده در آبان 92 جستجو کردم چیزی یافت نشد --------------------------------------------------------------------------------------------- محرم شروع شده ولی این سایت که مال یه هیئته درست نشده، هرکس میتونه کمک کنه این خطاها برطرف بشه زودتر سایت رو بتونم راه انداز کنم اجرتون با امام حسین (ع) --------------------------------------------------------------------------------------------- راستی اینم بگم قبلا جوملا1.5 نصب بود که پوشه هاش رو پاک کردم و پوشه های جوملا 2.5 را کپی کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما ftp را فعال کنید. آموزش ست کردنش هست لطفن ابتدا جستجو کنید به مدیریت هاست بگید تابع ftp را برای شما فعال کند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر