guugle 4 ارسال شده در آبان 92 سلام یکی از مهمترین مسائل در رسیدن به هدفی، نقشه راه اون هدف می باشد. من به عنوان کسی که تازه کار با جوملا و طراحی وب رو شروع کردم و علاقه شدیدی به یادگیری این کار دارم، از دوستان و استادان می خواستم که یه نقشه راه کلی مشخص کنن تا من و امثال من برای یادگیری این مسئله سردرگم نباشیم. من خودم خیلی تو نت سرچ کردم تا بفهمم که باید از کجا شروع کنم و در مراحل بعدی چه کاری انجام بدم ولی به نتیجه دلخواه نرسیدم یا حداقل میشه گفت که زمان بیشتری رو میطلبید! در حالی که اگه دوستانی که این راه رو رفتن کمک کنند و مراحل و کارهایی که باید به ترتیب انجام بدییم تا یک طراح سایت و برنامه نویس خوب در زمینه وب بشیم رو بگن، خیلی سریع تر میشه وارد کار شد. در کل سوالم این بود که از چه برنامه هایی باید استفاده کنیم و چه برنامه هایی رو باید یاد بگیریم؟ چه زبان های برنامه نویسی رو باید یاد بگیریم؟(پیش نیازها رو هم در نظر بگیرید!) این رو هم در نظر بگیرید که منظور من شروع از صفر میباشد.(تا دوستان تازه کار دیگه هم بتونن استفاده کنن!) ممنون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در آبان 92 سلام یکی از مهمترین مسائل در رسیدن به هدفی، نقشه راه اون هدف می باشد. من به عنوان کسی که تازه کار با جوملا و طراحی وب رو شروع کردم و علاقه شدیدی به یادگیری این کار دارم، از دوستان و استادان می خواستم که یه نقشه راه کلی مشخص کنن تا من و امثال من برای یادگیری این مسئله سردرگم نباشیم. من خودم خیلی تو نت سرچ کردم تا بفهمم که باید از کجا شروع کنم و در مراحل بعدی چه کاری انجام بدم ولی به نتیجه دلخواه نرسیدم یا حداقل میشه گفت که زمان بیشتری رو میطلبید! در حالی که اگه دوستانی که این راه رو رفتن کمک کنند و مراحل و کارهایی که باید به ترتیب انجام بدییم تا یک طراح سایت و برنامه نویس خوب در زمینه وب بشیم رو بگن، خیلی سریع تر میشه وارد کار شد. در کل سوالم این بود که از چه برنامه هایی باید استفاده کنیم و چه برنامه هایی رو باید یاد بگیریم؟ چه زبان های برنامه نویسی رو باید یاد بگیریم؟(پیش نیازها رو هم در نظر بگیرید!) این رو هم در نظر بگیرید که منظور من شروع از صفر میباشد.(تا دوستان تازه کار دیگه هم بتونن استفاده کنن!) ممنون. با سلام و خسته نباشید خدمت شما کاربر محترم جومینا برای شروع طراحی وب می توانید از برنامه نویسی و کد های HTML و CSS شروع کنید این زبان ها خیلی کارامد هستند در زمینه طراحی وب مخصوصا جوملا البته نیاز هست بعد از یادگیری و اشنایی با کد ها به سراغ یادگیری جوملا از پایه و سپس طر احی قالب جوملا بروید کلاس های رایگانی هم در سایت جومینا لرن با حضور اساتید حرفه ای وب برگزار می گردد که خیلی پیشنهاد می کنم در اون کلاس ها هم شرکت فرمایید موفق باشید دوست عزیز 3 واکنش ها : guugle، MyroxSoft و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoseng 4 ارسال شده در آبان 92 سلام یکی از مهمترین مسائل در رسیدن به هدفی، نقشه راه اون هدف می باشد. من به عنوان کسی که تازه کار با جوملا و طراحی وب رو شروع کردم و علاقه شدیدی به یادگیری این کار دارم، از دوستان و استادان می خواستم که یه نقشه راه کلی مشخص کنن تا من و امثال من برای یادگیری این مسئله سردرگم نباشیم. من خودم خیلی تو نت سرچ کردم تا بفهمم که باید از کجا شروع کنم و در مراحل بعدی چه کاری انجام بدم ولی به نتیجه دلخواه نرسیدم یا حداقل میشه گفت که زمان بیشتری رو میطلبید! در حالی که اگه دوستانی که این راه رو رفتن کمک کنند و مراحل و کارهایی که باید به ترتیب انجام بدییم تا یک طراح سایت و برنامه نویس خوب در زمینه وب بشیم رو بگن، خیلی سریع تر میشه وارد کار شد. در کل سوالم این بود که از چه برنامه هایی باید استفاده کنیم و چه برنامه هایی رو باید یاد بگیریم؟ چه زبان های برنامه نویسی رو باید یاد بگیریم؟(پیش نیازها رو هم در نظر بگیرید!) این رو هم در نظر بگیرید که منظور من شروع از صفر میباشد.(تا دوستان تازه کار دیگه هم بتونن استفاده کنن!) ممنون. سلام دوست عزیز من خودمم تو جوملا تازه کارم اما تو طراحی وب هی یه تجربه هایی هست پیشنهاد من اینه که فقط یه سر برو تو سایت W3Schools یه ذره چرخ بزن همه چی دستگیرت میشه موفق باشی 3 واکنش ها : MyroxSoft، guugle و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MyroxSoft 57 ارسال شده در آبان 92 پیشنهاد بنده بعد اینکه با روش های بالا از پایه و اساس برنامه نویسی وب آشنا شدی تو انجمن ها فعال باش فعالیت تو انجمن ها بهترین راه برای یادگیریه 2 واکنش ها : مصطفی صفرعلی و guugle نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام دوستان در بالا توضیحات کافی رو دادند . این را هم اضافه کنم که برای یادگیری جوملا میتوانید کتاب آموزش جوملا 2.5 تیم جومینــــــا را از سایت جومینــــــا دانلود و مطالعه کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : guugle نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saber_s 9 ارسال شده در آبان 92 سلام فروم های مختلف و سایت های زیاد فارسی خوبی درمورد جوملا وجود دارد که گاها نیاز شما را به مازول ها و پلاگین ها ... بر طرف می کنند.خیلی طول نمی کشد تا با محیط جوملا آشنا بشوید . محیط ساده ای دارد و با ماژول ها و بدون دونستین زبان برنامه نویسی می توانید از اون به نحوه احسن استفاده کنید. با این حال شاید بر حسب مقتضیات کمی درمورد کد نویسی های ساده آشنا بشوید تا خودتون نیاز خودتون رو برطرف کنید 1 واکنش ها : guugle نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
guugle 4 ارسال شده در آبان 92 ممنون از جواباتون واقعا استفاده کردم حدود 20 گیگ فیلم آموزش برنامه نویسی هم دانلود کردم، فقط نمیدونم از css شروع کنم یا html؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MyroxSoft 57 ارسال شده در آبان 92 ابتدا از دستورات ساده html شروع کنید با تگها و خصوصیات که آشنا شدید می توانید css را بیاموزید 2 واکنش ها : guugle و محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saber_s 9 ارسال شده در آبان 92 یک نکته: یادتان باشد ، آخرین کار شما حتی در تغییر دادن ماول ه امی تواند باعث سفید شدن کل صفحه بشود. پس سعی کنید یادتان باشد که چه کار هایی را انجام می دهید تا در صورت لزوم بتوانید آن کارها را یا از بین ببرید و یا بدرستی تغییر بدهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر