رفتن به مطلب
scmorfi

فروش فایل

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام به همگی من یه قالب خارجی دارم میخام فروش فایل توش قرار بدم ولی به این شکل که بعد از کلیک روی ادامه مطلب مطلب کامل بیاد بعد یه دکمه بزارم که وقتی کلیک شد وصل شه به زرینپال یا پارس پال بعد از پرداخت لینک دانلود فایل مربوطه نشون داده شه

لطفا راهنمایی کنید.

ویرایش شده توسط scmorfi

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

سیستم فروشی که توسط جومینا ارائه شده همینکارو میکنه و به درگاه پارس پال هم متصل است

http://forum.joomina.ir/topic/21867-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-25-%D9%85%D8%AA%D8%B5%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9%DB%8C-%D9%88-%D9%BE/

فقط اینکه پلاگین درج در مطلب نداره و باید مطالب و محصولات رو در خود سیستم فروش وارد کنید

لینک به ارسال

میخام تومطلب باشه اگر راهی نیس بگین تا دستی با حاح سایت رو بدم بالا فقط باید قالبو به اچ تا ام ال برگردونم

لینک به ارسال

درود بر شما

همان طور که گفته شد پلاگین درج مطلب نداره!

اگر این مورد خیلی براتون مهمه از افزونه های دیگر مثل jdowbloads استفاده کنید

بارها توضیح داده شده است جستجو کنید

لینک به ارسال

درود بر شما

همان طور که گفته شد پلاگین درج مطلب نداره!

اگر این مورد خیلی براتون مهمه از افزونه های دیگر مثل jdowbloads استفاده کنید

بارها توضیح داده شده است جستجو کنید

ممنون از راهنماییتون jdownload برای جوملا هست میشه تو مطلب گذاشت و اتصالش کرد به درگاه لطفا توضیح بدید

---------------------------------------------------------------------------------------------

من یه فکری کردم به مشکل خوردم

من بوسیله ویرجوال مارت محصولم و اد میکنم و تو مطلب یه لینک میزارم به اون محصول ولی یه مشکل اونم این که چجوری ادرس محصولو بدست بیارم

لینک به ارسال

درود بر شما

جی دانلودز رو میشه به درگاه وصل کرد. یه جستجویی بکنید ببینید پلاگین رایگانی برای اتصال وجود داره یا خیر

ویرچومارت هم وقتی محصولی قرار میدید روی عکس را روی عنوان کلیک کنید به صفحه مخصوص ان هدایت می شوید!

اگر جواب تان این نبود بیشتر توضیح بدید

لینک به ارسال

درود بر شما

جی دانلودز رو میشه به درگاه وصل کرد. یه جستجویی بکنید ببینید پلاگین رایگانی برای اتصال وجود داره یا خیر

ویرچومارت هم وقتی محصولی قرار میدید روی عکس را روی عنوان کلیک کنید به صفحه مخصوص ان هدایت می شوید!

اگر جواب تان این نبود بیشتر توضیح بدید

ممنون از شما ببینید مشکل من فعلا اینه که ادرس محصولی که درج میشه رو میخام چون میخام یه دکمه یا نوشته تو مطلب بزارم  که وقتی کاربر روش کلیک کرد مستقیم بره به قسمت توضیحات محصول ولی نمیدونم ادرس محصولی که درج میشه چیه تو منو محصول هرچی گشتم ادرسشو پیدا نکردم.

لینک به ارسال

درود بر شما

یک محصول که ساختید روی عنوان ان کلیک کنید و بخ صفحه توضیحات ان بروید. لینکش رو کپی کنید

لینک به ارسال

سلام

دوست عزیز توجه کنید شما دنبال آدرس کنونی فایل هستید، در صورتی که اگه آدرس دهی سایتتون بعدا تغییر کنه شما بعدا مجبور خواهید بود کل آدرس ها رو در مطالب تغییر بدین و این عاقلانه نیست!

بهتره با هر افزونه ای که کار میکنید پلاگین درج محصول در مطلبش رو تهیه کنید و ازش مطمئن استفاده کنید

لینک به ارسال

اقا رامین شما افزونه ای سراغ دارید؟؟

اقای میری میشه بیشتر توضیح بدید منظورتون تو جوملاارت هس؟

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...