hassan_shahi 43 ارسال شده در آبان 92 سلام دوستان خسته نباشید ی مشکل خیلی بزرگ برام پیش اومده منوهای مدیریت حذف شدن نمیدونم از کجا حذف شدن چجوری حذف شدن بک آپ هم دارم بک آپ رو اکسترکت هم میکنم برنمیگردن مشکل از کجاست؟ زیر منوها هم بعضی هاشون پاک شدن خواهشن بگید باید چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 (ویرایش شده) درود بر شما جوملا 1.5.26 را از جوملا جهانی یکبار دانلود و روی پوشه ها extract کنید اگر فقط زیر منوها باز نمی شوند احتمالن باید افزونه ای نصب یا حذف کرده باشید و به ابشاری باز شدن زیر منو ها لطمه زده باشه پلاگین ها را یکی یکی غیر فعال و تست سپس فعال کنید. ویرایش شده آبان 92 توسط محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در آبان 92 سلام تو عکسی که گذاشتم ببینید کلا منوی مدیریت امکانات پریده نه به ماژول ها دسترسی دارم نه به پلاگین ها نسخه 1.5.26 رو اکسترکت کردم اما مشکل حل نشد حتی میگم بک آپی که از سایت داشتمو روش اکسترکت کردم اما بازم مشکل حل نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما به مدیریت ها بگید این اواخر هیچ تغیری ندادن؟ پلاگین ها را یکی یکی غیر فعال و تست کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در آبان 92 آقا محمد میگم منوی مدیریت امکانات هم حذف شده چجوری برم تو مدیریت پلاگین ها وقتی منوش نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما شرمندم. حواس نداریم ! از phpmyadmin وارد جدول plugins شوید و یکی یکی غیر فعال و تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در آبان 92 مشکل رو فهمیدم مدیریت وبسایت مثل اینکه میره کاربر اضافه کنه سطح دسترسی هارو تغییر میده این مشکل به وجود میاد 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر