sajad dp 1 ارسال شده در بهمن 89 سلام یه پیشنمایش از قالب Wilderness دیدم به نظرم قالب خوبیه ولی سایت سازندش (Joomlage) برام باز نمیشه... لطفا اگه جایی رو میشناسین که میتونم دانلودش کنم (البته اگه رایگانه) بهم معرفی کنین (خودم جایی رو پیدا نکردم) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در بهمن 89 با سلام دوست عزیز این قالب تجاری است و جومینا وارز نیست. دمو رو از اینجا میتونید ببینید http://www.bestofjoomla.com/index2.php?option=com_bestoftemplate&task=demo&no_html=1&id=3715 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 با سلام لطفا قوانین انجمن رو مطالعه و طبق آن عمل کنید! (این تاپیک رو در انجمن درخواستها باید ایجاد می کردید!!!) این قالب تجاری هست! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در بهمن 89 ممنون دوست عزیز این قالب تجاری است و جومینا وارز نیست. من که گفتم اگه رایگانه... لطفا قوانین انجمن رو مطالعه و طبق آن عمل کنید! (این تاپیک رو در انجمن درخواستها باید ایجاد می کردید!!!) ببخشین موقعی که میخواستم تاپیک رو بزنم اشتباهی وارد یه قسمت دیگه شدم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر