moh3ns 0 ارسال شده در آبان 92 درود به همگی من از کامپوننت جوم شاپینگ و افزونه پرداخت ملت استفاده میکنم. اما دوتا مشکل وجود داره اینکه بعد از پرداخت موفق تو مدیریت - قسمت سفارشات هیچی ثبت نمیشه مشکل عجیب اینکه دوبار از حساب پول برداشت میکنه!! به فاصله ۱۵ دقیقه این اتقاق می افته من دوبار تست کردم هر دوبار هم به همین صورت شد. ممنون میشم بفرمایید مشکل از کجاست با سپاس ---------------------------------------------------------------------------------------------- دوستان الان اصلاحیه برداشت شد. یعنی همه تراکنش ها برگشت خورد و پولها برگشت به حساب. مشکل از کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moh3ns 0 ارسال شده در آبان 92 یعنی کسی به این مشکل ( ثبت نشدن سفارش تو مدیریت ) برنخورده؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behnamamiri 0 ارسال شده در مهر 93 با سلام منم همین مشکل دوستمون را دارم لطفاً راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مهر 93 سلام این مشکل در پلاگینی که در جومینا منشتر کردیم وجود نداره، اگر کسی همچین موردی رو داره حتما نتونسته راه اندازی کنه چون روی چندسایت من خودم نصب کردم ودرست کار میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر