parvizb 0 ارسال شده در آبان 92 سلام چطور میتونم css صفحه انگلیسیم رو طوری تغییر بدم که از css صفجه فارسیم تبعیت نکنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما هر کدام از زبان ها یک استایل خاصی دارند یعنی یک فایل css جدا دارند. در فایل مخصوص ان باید بنویسید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parvizb 0 ارسال شده در آبان 92 با سلام خیر مثلا من می خوام منو سایت رو که برای انگلیسی هم ماژولش رو ساختم تغییر بدم که تو css فایل position.css قرار داره که اگا تغییر بدم فارسی هم تغییر می کنه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام برای اینکار میبایست یک شرط برای لود فایل CSS برای زبان ثانویه تون در فایل بطور پیشفرض برای قالبهای معمولی که index.php میباشد تعریف کنید و سپس کدهای CSS مورد نظرتون رو در اون فایل CSS وارد کنید این شرط تعیین میکنه که چنانچه زبان سایت مثلا اگر فارسی باشد فایل CSS که مربوط به حالت RTL میباشد را لود خواهد کرد در غیراینصورت از همان فایل پیشفرض CSS برای حالت LTR استفاده میشود این شرط معمولا در داخل تگ head تعریف میشود که میتونید در قالبهای پیشفرض جوملا نمونه کد آن را ببینید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parvizb 0 ارسال شده در آبان 92 با سلام برای اینکار میبایست یک شرط برای لود فایل CSS برای زبان ثانویه تون در فایل بطور پیشفرض برای قالبهای معمولی که index.php میباشد تعریف کنید و سپس کدهای CSS مورد نظرتون رو در اون فایل CSS وارد کنید این شرط تعیین میکنه که چنانچه زبان سایت مثلا اگر فارسی باشد فایل CSS که مربوط به حالت RTL میباشد را لود خواهد کرد در غیراینصورت از همان فایل پیشفرض CSS برای حالت LTR استفاده میشود این شرط معمولا در داخل تگ head تعریف میشود که میتونید در قالبهای پیشفرض جوملا نمونه کد آن را ببینید موفق و پیروز باشید یا حق تشکر ولی من بلد نیستم میتونین توضیح بدین ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 (ویرایش شده) درود بر شما طبق توضیحات بالا عمل کنید : <?php if($this->direction == 'rtl') : ?> <link href="<?php echo $this->baseurl ?>/templates/<?php echo $this->template; ?>/css/template_rtl.css" rel="stylesheet" type="text/css" /><?php endif; ?> خوب حال جای نام template_rtl.css نام فایل css ای که برای راستچین شدن هست را باید بدید ویرایش شده آبان 92 توسط محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parvizb 0 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما طبق توضیحات بالا عمل کنید : <?php if($this->direction == 'rtl') : ?> <link href="<?php echo $this->baseurl ?>/templates/<?php echo $this->template; ?>/css/template_rtl.css" rel="stylesheet" type="text/css" /> <?php endif; ?> خوب حال جای نام template_rtl.css نام فایل css ای که برای راستچین شدن هست را باید بدید بسیار ممنون اما اینکارم انجام دادم و لی نشد. من می خوام ماژول هایی که برای صفحه انگلیسی تعریف کردم رو مثلا ماژول منو رو css رو تغییر بدم بون اینکه css صفحه فارسی بهم بخوره ممنون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در آبان 92 با سلام من فكر مي كنم كه اگر شما از اين ماژول كپي كنيد و يكي را در فارسي و يكي را در انگليسي استفاده كنيد بهتر باشه. و هركدام را كه تغيير بديد ديگري تغيير نخواهد كرد. موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parvizb 0 ارسال شده در آبان 92 با سلام من فكر مي كنم كه اگر شما از اين ماژول كپي كنيد و يكي را در فارسي و يكي را در انگليسي استفاده كنيد بهتر باشه. و هركدام را كه تغيير بديد ديگري تغيير نخواهد كرد. موفق باشيد با سلام همین کار را کردم ولی نشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما خوب از اول می گفتی برای هر یک باید یک کلاس پیشوند تعریف کنی. اینجوری تغیر نمی کنه اگر نحوه چگونگی انرا نمی دانید در تالار آموزشش هست لطفن جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parvizb 0 ارسال شده در آبان 92 برای منو یک کلاس تعریف کردم بهم ریخته و به صورت ستونی شده . برای اسلایدری اینکار را کردم خودش باب میلم تنظیم میشه اما عنوان نه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر