amiresh 23 ارسال شده در آبان 92 سلام من یک قالب لازم دارم که در صفحه ی اصلی تب بزرگ باشه و درباره من - نمونه کار ها - تماس با ما نیز گزینه اش باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در آبان 92 سلام من یک قالب لازم دارم که در صفحه ی اصلی تب بزرگ باشه و درباره من - نمونه کار ها - تماس با ما نیز گزینه اش باشه با سلام دوست عزیز در وب قالب های بسیاری از سیستم مدیریت محتوای جوملا و مشخصاتی که دلخواه شما است منتشر شده است. شما باید جستجو بفرمایید و نمونه ها را ببینید هر کدام که مورد علاقه خودتان است انتخاب و یا شخصی سازی نمایید یا حق 1 واکنش ها : MyroxSoft نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MyroxSoft 57 ارسال شده در آبان 92 همان طور که دوست خوبمان گفت باید جستجو نمایید نسخه های رایگان فراوانی می باشد در صورتی که می خواهد به صورت تک صفحه ای باشد و با کلیک به قسمتی از صفحه منتقل شود کلمات زیر را در جستجو استفاده نمایید one page joomla template creative one page joomla template 1 واکنش ها : amiresh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر