hamyar 0 ارسال شده در بهمن 89 سلام من سیستم مدرسه جومینا را نصب کردم به این آدرس www.dabestan.gigfa.com در فایرفاکس سایت باز شده و مشکلی ندارد ولی در اینترنت اکسپلورر باز نمی شود در ضمن مدیریت آن هم با اخطار 404 مواجه است چرا؟ لطفا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید ممنون می شم قوانین سایت رو مطالعه و طبق آن عمل کنید (این تاپیک رو بایستی در انجمن مشکلات / عمومی 1.5 مطرح می کردید) در مورد مشکلتون اول اینکه سعی کنید از هاست های رایگان استفاده نکنید (به خاطر محدودیتهایی که در سرور اعمال می کنند دچار مشکل خواهید شد...) دوم اینکه این بسته بارها نصب و بررسی شده و مشکلی ندارد. لذا شما این سیستم رو حذف و مجدد بعد از اطمینان از دانلود کامل این بسته و آپلود و اکستراکت کامل اقدام به نصب مجددش کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamyar 0 ارسال شده در بهمن 89 اما من با این هاست برنامه های مدیریتی دیگر هم نصب نمودم مثل نیوک و .. و مشکلی نداشت در ضمن دو بار کاملا آپلود کرده و نصب نمودم ولی چرا در فایرفاکس نشان می دهد ولی مشکل در اینترنت اکسپلرور وجود دارد. تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام دوست عزیز این مشکل میتونه از قالب شما هم باشه .... با قالب های دیگه هم تست کنید ...ببینید بازم مشکل پابرجاست ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر