mis.shafiee 1 ارسال شده در آبان 92 سلاممن می خواهم جوملا 1.5 را به 2.5 ارتقاء دهم. کامپوننت Jupgrade را نصب کردم و روی شروع مهاجرت کلیک کردم. مشکلی که دارم این است که فقط تا مرحله Downloading Joomla 2.5... می رود و بعد از ان دیگر هیچ اتفاقی نمی افتد . مشکل کار از کجاست؟؟؟ یکی از دوستان فرمودند که از com_spupgrade استفاده کنم من نتونستم این کامپوننت را دانلود کنم. اگر کسی این کامپوننت را دارد لینکش را قرار دهد ممنون میشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در آبان 92 سلام من می خواهم جوملا 1.5 را به 2.5 ارتقاء دهم. کامپوننت Jupgrade را نصب کردم و روی شروع مهاجرت کلیک کردم. مشکلی که دارم این است که فقط تا مرحله Downloading Joomla 2.5... می رود و بعد از ان دیگر هیچ اتفاقی نمی افتد . مشکل کار از کجاست؟؟؟ یکی از دوستان فرمودند که از com_spupgrade استفاده کنم من نتونستم این کامپوننت را دانلود کنم. اگر کسی این کامپوننت را دارد لینکش را قرار دهد ممنون میشم. با سلام اگر اطلاعات خاصی در سایت جوملا 1.5 ندارید بهتر است کلا جوملا را حذف کرده و پک جوملا 2.5 را از سایت جومینا دانلود و دوباره اقدام به نصب جوملا نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام برای مهاجرت به جوملا 2.5 کافیست مطابق آموزش زیر انجام بدید . فقط نکته مهم اینه که حتما" از امکاناتی که در اون تاپیک قرار دادم استفاده کنید http://forum.joomina.ir/topic/19482-%D9%87%D8%AF%DB%8C%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B2%D8%B4%D9%85%D9%86%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D9%88-%D8%AC%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86%D9%80%D9%80%D9%80/ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zagros 1 ارسال شده در خرداد 94 سلام من این کامپوننتو نصب کردم. ولی زانی ککه میخوام بروزرسانی کنم پیغام خطای زیر را میده. Could not connect. Go back correct db 1.5 info and try again. Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) این کامپوننتو در سایت 2.5 نصب کردم و سایتی که میخوام ارتقا بدم 1.5 هست که به صورت لوکال موجود میباشد.قالب هم مهم نیست که ارتقا پیدا کند. کمکم کنید خواهشا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر