nasimesaba101 4 ارسال شده در آبان 92 سلام دوستان من مدتهاست قصد دارم به سایتم فونت فارسی bmitra رو اضافه کنم اما با اینکه طبق آموزش های موجود پیش رفتم، باز نتونستم تغییری در فونت سایت بدم. دوستان و اساتید کسی هست بتونه کمکم کنه؟ واقعا ممنون میشم ramshirpana.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzanee 10 ارسال شده در آبان 92 شاید مسیر رو اشتباه دادید معمولا بیشتروقتا این مشکله که پیش میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در آبان 92 شاید مسیر رو اشتباه دادید معمولا بیشتروقتا این مشکله که پیش میاد آخه تماما مثل آموزش ها عمل کردم ولی نتونستم دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه؟ واقعا لازم دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzanee 10 ارسال شده در آبان 92 پس مطمئنم مسیرو اشتباه دادی این مشکلیه که همیشه واسه اونایی که اولین با رمیخوان اینکارو انجام بدن پیش میاد.فونتها رو توی پوشه fonts قالبی که داری روش کار میکنی قرار بده و ازین کد استفاده کن.جای font-family یه اسم دلخواه بذار و هرجا خواستی ازش استفاده کنی font-family:esme delkhah قرار بده اینم کد font.txt نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در آبان 92 سلام و ممنون از اینکه وقت گذاشتید.من این کارا رو انجام دادم:1-پوشه فونت دلخواه رو به مسیر فونت های سایت کنار سایر فونت ها قرار دادم.2-کدی رو که فرموده بودید در انتهای قالب جاگذاری کردم.3-در ماژول گلوبال نیوز روبروب عبارت font family نوشتم: bmitra...اما بازم نشد متاسفانه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در آبان 92 فايل css اصلي قالب رو باز كن و اين كد رو اول فايل اضافه كن @font-face {font-family: 'B Yekan';src: url('fonts/B Yekan.eot');src: url('fonts/B Yekan.eot?#iefix') format('embedded-opentype'), url('fonts/B Yekan.woff') format('woff'), url('fonts/B Yekan.ttf') format('truetype'), url('fonts/B Yekan.svg#B Yekan') format('svg');font-weight: normal;font-style: normal;} بعد دقيقا توي همون فولدري كه فايل css قرار داره يه فايل به نام fonts درست كن و فونت رو با 4تا فرمت بريز توش. بعد جاي b yekan توي كد بالا اسم فايل هاي فونتت هرچي هست رو بذار مثلا b mitra. اولين b yekan اي كه توي كد بالا هست رو مي توني هرچي خواستي بذاري ولي وقتي ميخواي استايل font-family رو بدي بايد اين شكلي باشه: font-family: 'هرچيزي كه به جاي b yekan اولي گذاشتي' ديگه ساده تر از اين نميشد گفت. اگر بهت جواب نداد وقتي توي استايل دايو ها كد font-family رو نوشتي آخرش !important اضافه كن... 1 واکنش ها : nasimesaba101 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzanee 10 ارسال شده در آبان 92 شاید مرحله 2 رو اشتباه انجام میدی باید فونتت رو توی فایل سی اس اسی تعریف کنی (منظورم قرار دادن کد مربوطه) که تو اکثر جاها فراخوانی میشه مثل فایل template_rtl.css نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در آبان 92 شاید مرحله 2 رو اشتباه انجام میدی باید فونتت رو توی فایل سی اس اسی تعریف کنی (منظورم قرار دادن کد مربوطه) که تو اکثر جاها فراخوانی میشه مثل فایل template_rtl.css دوستان شرمنده.واقعا یا من متوجه نمیشم یا ایرادی تو کاره. اساتید لطف میکنن اگه کسی این کار رو انجام بده.تمام فایل ها هم آماده شده. فقط جیگذاریشون میمونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MyroxSoft 57 ارسال شده در آبان 92 اینطور که مشخصه فونت یکان نصب می باشد کدهای مربوط به یکان را کپی نموده و پایین کدهای قبلی پیست نموده جهت تعریف فونت جدید نام فونت جدید را درج نمایید فونت مورد نظر را با انواع فرمت های وب قرار دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر