vahid_sh 0 ارسال شده در آبان 92 سلام ...برای قرار دادن لینک(box) اپلود عکس در سایت که کاربران سایت،عکس های مورد نظرشون رو در مسیری که توسط مدیر سایت تعیین شده اپلود کنن از چه افزونه ای باید استفاده کنم میشه راهنماییم کنید ممنون! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در آبان 92 سلام ...برای قرار دادن لینک(box) اپلود عکس در سایت که کاربران سایت،عکس های مورد نظرشون رو در مسیری که توسط مدیر سایت تعیین شده اپلود کنن از چه افزونه ای باید استفاده کنم میشه راهنماییم کنید ممنون! با سلام پیشنهاد می کنم از اسکریپت های اپلود تصویر در کنار سایت خود استفاده نمایید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما rsgallery این قابلیت رو اگر اشتباه نکنم داشت. که به کاربران اجازه آپلود عکس می داد. اگر فقط آپلود کردن مهمه می تونید وارژه upload via user joomla رو در گوگل سرچ کنید کلی نتیجه خواهد اورد با ftp هم این کار امکان پذیر است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر