ehsan1 17 ارسال شده در آبان 92 با سلام برای نمایش مطالب صفحه اصلی به صورتی که یک عکس کوچک و قسمتی از متن نمایش داده بشه باید از چه افزونه ای استفاده کنم؟ مانند سایت های خبری ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در آبان 92 با سلام برای نمایش مطالب صفحه اصلی به صورتی که یک عکس کوچک و قسمتی از متن نمایش داده بشه باید از چه افزونه ای استفاده کنم؟ مانند سایت های خبری ممنون با سلام لطفا اگر لطف کنید منظور خودتون را با تصویر نمایش دهید راحت تر می توان راهنمایی کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در آبان 92 با سلام لطفا اگر لطف کنید منظور خودتون را با تصویر نمایش دهید راحت تر می توان راهنمایی کرد برای مثال این سایت هارو ببیند http://nedaonline.ir http://www.bloghnews.com/?ref=blogh.ir یا هر سایت خبری دیکه یک عکس کوچک به همراه قسمتی از مطلب نمایش داده میشه یه همچین کامپوننتی هم برای جوملا 1.5 قبلا بود ولی الان یادم نیست چی بود ...من به کامپوننت فارسی این افزونه نیاز دارم ممنون میشم کمک بفرمایید. تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام میتونید از ماژول گلوبال نیوز استفاده کنید . فارسی شدش داخل تالار موجوده موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : ehsan1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در آبان 92 با سلام میتونید از ماژول گلوبال نیوز استفاده کنید . فارسی شدش داخل تالار موجوده موفق و پیروز باشید یا حق گلوبال نیوز برای نمایش ماژول هستش به صورت خبری من میخوام متن صفحه اصلی به اون صورت نمایش داده بشه نمیخوام برای نمایش اخبار از ماژول استفاده کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما پس باید کمی تغیرات جزئی بدید. به این صورت که یک پلاگین ریسایز کننده عکس + یک پلاگین ایجاد ادامه مطلب خودکار بر اساس کارکتر را نصب کنید و تنظیم شون کنید. بعد بدون استفاده از ماژول یا کامپوننت همان شکل در اختیار شماست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما پس باید کمی تغیرات جزئی بدید. به این صورت که یک پلاگین ریسایز کننده عکس + یک پلاگین ایجاد ادامه مطلب خودکار بر اساس کارکتر را نصب کنید و تنظیم شون کنید. بعد بدون استفاده از ماژول یا کامپوننت همان شکل در اختیار شماست. یکم دقیقتر توضیح میفرمایید ؟و اینکه دقیقا از چه پلاگین های و از کجا دریافت کنم؟ و کار باهشون چگونه هستش ممون از جواب و شکیباییتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما در گوگل جستجو کنید auto images resizer joomla auto readmore plg joomla سپس نصب کنید و تنظیمات را انجام دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر