ehsan1 17 ارسال شده در آبان 92 سلام دوستان بهترین گالری تصاویر فارسی برای جوملا 2.5 چی هستش؟ ساده و با امکانات بالا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در آبان 92 سلام دوست عزیز فوکا گالری هم سادست هم امکانات زیاد داره. اما من ویجیت کیت رو پیشنهاد میکنم پیچیده هستش اما طرح هایی که به یک گالری میشه داد خیلی حرفه ایو زیبا هستش امکانات فوق العاده ای هم داره 1 واکنش ها : ehsan1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در آبان 92 سلام دوست عزیز فوکا گالری هم سادست هم امکانات زیاد داره. اما من ویجیت کیت رو پیشنهاد میکنم پیچیده هستش اما طرح هایی که به یک گالری میشه داد خیلی حرفه ایو زیبا هستش امکانات فوق العاده ای هم داره سلام ممنون از کجا میتونم نسخه های فارسی ایندو کامپوننت را دریافت کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در آبان 92 تو همین انجمن هر دو کامپوننت نسخه فارسیش هست ی سرچ کنی تو همین انجمن کلی پست میاد بالا یا تو گوگل راحت پیدا میکنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر