حمید 3 ارسال شده در بهمن 89 آقا من وقتی می خوام وارد مدیریت جوملا بشم این پیغام میده JAuthentication::__construct: Could not load authentication libraries. نام كاربری و رمزعبور تطابق ندارد از قسمت phpmyadmin پسورد عوض کردم بازم این پیغام داد !!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در بهمن 89 سلام دوست عزیز دوست عزیز شما اشتباها پلاگین Authentication غیر فعال کردید /. به مدیریت phpmyadmin هاستتون برید . و از جدول موجود در دیتابیستون جدول JOS_PLUGING رو انتخاب کنید . در این لیست پلاگین اول یعنی Authentication -joomla انتخاب و در صفحه ویرایشش ، مقدار فیلد published status رو به 1 تغییر بدید . منبع : http://forum.joomfa.org/post130781.html موفق باشید :thankyou: ------------------------------------------------------------- به کسی که از او علم یاد می گیرید احترام بگذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید 3 ارسال شده در بهمن 89 مرسی آقا یک سوال دیگه چرا با internet exploler وارد انجمن میشم همون قالب قبلی میاد ولی با opera که میام این قالب جدیده میاد ؟:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید پاسخ شما http://forum.joomina.ir/thread-2603.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bizinesman 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام من جهت ورود به قسمت مدیریت سایتم با مشکل روبه رو شدم فایل htaccess رو نیز تغییر دادم ولی همچنان نمی تونم به قسمت مدیریت سایتم واردشم لطفاً راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید یوزر و پس رو درست وارد می کنید؟ پسورد رو تغییر دهید و مجدد تست کنید (قبلا در مورد تغییر پسورد ادمین بحث و راه کار ارائه شده و همینطور افزونه ای برای این منظور در سایت جومینا منتشر شده (با کمی جستجو به نتیجه خواهید رسید...) با فایل htaccess کاری ندارشته باشید (تغییری درش ندید و بزارید همانطور که بود باشه یا اگر الان تغییراتی دادید برید در دایرکتوری که پک جوملاتون آپلود شده فایل htaccess.txt رو rename کنید به: .htaccess موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bizinesman 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز ممنون از پاسخ سریع شما ولی مشکل من اینه که به قسمت یوز و پسورد نمی رسه فقط ارور میده که میگه با مدیر سایت تماس بگیر همچین صفحه ای وجود ندارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 لطفا مشکلتون رو با ذکر خطایی که دریافت می کنید و یا دمو آنلاین در یک تاپیک جدید و بخش مربوطه مطرح کنید... (سوال جدید در تاپیک جدید) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ابوالفضل 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام من زمانی که یوزر و پسورد را وارد می کنم وارد یه صفحه خالی می شوم لطفا" کمکم کنید که چگونه این مشکل را حل کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز سوال جدید در تاپیک جدید شما یه بار یه جوملا رو توی هاست آپلود و اکسترکت کنید پوشه installation رو حذف کنید امیدوارم مشکلتون حل بشه موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز این مشکل وقتی پیش میاد که memory_limit شما در تنظیمات پیکربندی PHP سرورتون پایین باشه میتونید به پیکربندی PHP سرورتون برین و اگر مقدار اون روی 32M یا کمتر هست اونو به مقدار بیشتری تغییر بدین مشکلتون حل میشه. اگر به اطلاعات سرورتون هم دسترسی دارین احتمالا پوشه tmp پیش فرض سرورتون هم نگاه کنید احتمالا اون باید پر شده باشه خالیش کنید این کارا رو بکنید مشکلتون باید حل بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saraar 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوست عزیز دوست عزیز شما اشتباها پلاگین Authentication غیر فعال کردید /. به مدیریت phpmyadmin هاستتون برید . و از جدول موجود در دیتابیستون جدول JOS_PLUGING رو انتخاب کنید . در این لیست پلاگین اول یعنی Authentication -joomla انتخاب و در صفحه ویرایشش ، مقدار فیلد published status رو به 1 تغییر بدید . منبع : http://forum.joomfa.org/post130781.html *************************************************** سلام برا سايت منم ي همچين مشكلي بوجود اومده ولي جدول JOS_PLUGINGهرچقد گشتم نبود لطفا راهنماييم كنين خيلي واجبه نميدونم چيكار كنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام به دو دلیل شما این جدول را نمیبینید : 1 - که مهمترین دلیل هم هست . پیگیری و طرح سوال در بخش نامرتبط با سوالتون 2 - این جدول را نمیبینید چون سوال شما مربوط به جوملا 2.5 میباشد . خودتون قضاوت کنید اینجا کجاست ! شما باید این پلاگین رو در جدول extensions پیدا کنید و فعالش کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر