bardiajoon9 0 ارسال شده در آبان 92 سلام و درود بی پایان من فول بک آپی رو از هاست قدیمی به هاست جدید منتقل کردم ولی این پیغام زیر هدر سایت نمایان شده و هبچ جوری نتونستم از شرش راحت بشم حتی با ویرایش فایل php تو تارگت ذکر شده تو ارور!! Warning: strtotime() [function.strtotime]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Asia/Tehran' for 'IRST/3.0/no DST' instead in /home/masj9dn9/public_html/libraries/joomla/utilities/date.php on line 56 نمی فهمم منظورش از تنظیمات timezone چی هستش اگه کمکم کنید خیلی ممنون میشم ضمنا می تونید خود سایت رو از این ادرس مشاهده کنید: http://masjednet.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما در تنظیمات کلی زمان محلی را روی tehran قرار بدید. متن خطا را به مدیریت هاست گزارش بدید. 1 واکنش ها : bardiajoon9 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bardiajoon9 0 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما در تنظیمات کلی زمان محلی را روی tehran قرار بدید. متن خطا را به مدیریت هاست گزارش بدید. درود و سپاس مدیریت هاست میگن مشکل از تنظیمات جوملاست ولی در جوملا زمان روی تهران ست شده ( البته زمان محلی به فارسی هستش ولی بقیه به انگلیسی و در تمام نسخه ها من تهران فارسی ندیدم) این وبسایت خیلی خاص و زیر ذره بین هستش اگه ممکنه کمک کنید با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gavad700 8 ارسال شده در آبان 92 سلام و احترام مشاهده شد ظاهرا موفق به حل مشکل شدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bardiajoon9 0 ارسال شده در آبان 92 بالاخره حل شد!! روش حل کردنشو کشف کردم میگم اگه کسی مشکل داشت کمکی کرده باشم. هر کی به این مشکل برخورد یا اط طریق موتوجستجو به این صفحه رسید، راه حل مشکل اینه که فایل پسوند ini در روت هاست رو ادیت کنه و به حالت دیفالت در بیاره اگه درست نشه تغییر نامش بده مشکل حله!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر