khalooei 10 ارسال شده در آبان 92 باسلام افزونه کا2 من در بعضی اوقات به صورت صحیح ساعت رو میزنه و اعمال میشود...(ازطریق مدیریت) ولی گاهی اوقات از طریق سایت که مطلب کاربران با کامپیوترهای مختلف میگذارند ساعت و تاریخ کلا قاطی میکند مثلا سال 3242/21/4 ... منطقه زمانی جوملا هم روی تهران ست شده... و تا حالا برای رفع مشکل من اینکار رو میکردم..روی کامپیوترم که درست عمل میکرد می بایست تاریخا رو پاک کنم دوباره ذخیره رو بزنم تا خودش اتومات ساعت فعلی رو درست بزنه مشکل به نظرتان کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در آبان 92 باسلام افزونه کا2 من در بعضی اوقات به صورت صحیح ساعت رو میزنه و اعمال میشود...(ازطریق مدیریت) ولی گاهی اوقات از طریق سایت که مطلب کاربران با کامپیوترهای مختلف میگذارند ساعت و تاریخ کلا قاطی میکند مثلا سال 3242/21/4 ... منطقه زمانی جوملا هم روی تهران ست شده... و تا حالا برای رفع مشکل من اینکار رو میکردم..روی کامپیوترم که درست عمل میکرد می بایست تاریخا رو پاک کنم دوباره ذخیره رو بزنم تا خودش اتومات ساعت فعلی رو درست بزنه مشکل به نظرتان کجاست؟ كامپوننت k2 فارسي كه استفاده مي كني كامل نيست. سرچ كن و دنبال كي2 با تاريخ شمسي جديد باش...! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر