vapa_71 42 ارسال شده در آبان 92 سلام دوستان بهترین افزونه برای مدیریت مدارس چی هست و اگه لینک دانلود دارید لطفا برای 2.5 قرار بدید -------------------- یه سوال هم از مدیر ها داشتم من چطور باید در سایت JOOMINA عضو بشم امکان عضویت وجود نداره (فقط در تالار عضو هستم) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در آبان 92 سلام وقت بخیر دوست عزیز تا جایی که من خبر دارم افزونه مدیریت مدرسه برای جوملا 1.5 وجود داره - برای 2.5 من ندیدم راجب ثبت نام در سایت جومینا هم با اجازه مدیران باید عرض کنم فعلا بسته هست و امکان عضویت وجود نداره تا زمانی که اطلاع بدهند موفق باشید 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در آبان 92 سلام وقت بخیر دوست عزیز تا جایی که من خبر دارم افزونه مدیریت مدرسه برای جوملا 1.5 وجود داره - برای 2.5 من ندیدم راجب ثبت نام در سایت جومینا هم با اجازه مدیران باید عرض کنم فعلا بسته هست و امکان عضویت وجود نداره تا زمانی که اطلاع بدهند موفق باشید ممنون از جوابتون من چند مورد دیدم که واسه جوملا 2.5 بود اما چون نمیدونستم کدوم بهتره دانلود نکردم خواستم بدونم اگه کسی آشنایی داره و لینک دانلود هم داره لطف کنه و قرار بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام از لینک زیر دانلود کنید http://joomlacode.org/gf/project/joom-reports/news/?id=3813 موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر