mnkh97 7 ارسال شده در آبان 92 با سلام قبلا یه افزونه ای دیده بودم که هنگام انتشار مطلب در یه سایت مورد نظر که به افزونه معرفی می شد، مطلب را در سایت منتشر می کرد. فکر کنم چند سال پیش در جوملا 1.5 ازش استفاده کرده بودم می خواستم ببینم آیا چنین امکانی در جوملا 2.5 هم هست یا خیر و نام این افزونه چی هست؟ با تشکر -------------------------------------------------------------------------------------------- اول عرض خواهی بابت اینکه در تاپیک درخواستها ارسال نکرم، مدیران خواهشا منتقل کنید دوم اینکه حالا که بیشتر فکر می کنم می بینم این کار را در وردپرس انجام می دادم آیا جوملا هم این امکان را داره!؟!؟!؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما اگر می خواهید مطالب سایت مورد نظر در کامپوننت content قرار بگیرد یعنی در مدیریت مطالب قرار بگیرد => بله می شود با جوملا همچین کاری کرد ولی بنده افزونه ی رایگانش رو ندیده ام . اصلن همچین افزونه ای که پولی هم باشه به دید بنده نخورده. مگر دوستان افزونه ای در جوملا جهانی دیده باشند. و الا باید براتون اختصاصی نوشته شود تاپیک منتقل شد 1 واکنش ها : mnkh97 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در آبان 92 با کمک دوستان در انجمن جوملا فارسی فیدگریتور را پیدا کردم!!! http://www.joomina.ir/joomla-farsi-content-setup/528-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86%D9%86%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-rss-maker.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر