parsa90 0 ارسال شده در آبان 92 سلام خیلی وقته تو جومینا عضوم ولی نمی تونم لاگین کنم فرم ثبت نام هم که نیستش به کامپوننتی که تو این صفحه هستش واقعاً نیاز دارم از مدیر محترم انجمن خواهشمندم برام دسترسی دانلود این کامپوننت رو فراهم کنند قبلاً از آقای تهرانی بابت راهنمایی های بی دریغشون متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام افزونه ای رو که لینک دادید برای جوملا 1.5 در سایت جومینــــــا قرار گرفته است ولی مسیر تاپیک شما چیز دیگری میگه تاپیک منتقل شد ! موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parsa90 0 ارسال شده در آبان 92 با سلام افزونه ای رو که لینک دادید برای جوملا 1.5 در سایت جومینــــــا قرار گرفته است ولی مسیر تاپیک شما چیز دیگری میگه تاپیک منتقل شد ! موفق و پیروز باشید من از جوملا 2.5 استفاده می کنم واقعاً ممنون می شم همین افزونه رو حتی اگه زبان اصلی هم باشه بهم معرفی کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر