aseman313 0 ارسال شده در آبان 92 سلام. وقت به خیر. من از کامپوننت Breezing Forms و ازQuick Mode آن استفاده می کنم.دو سوال در مورد این کامپوننت دارم: 1- برای راست چین کردن عناصر فرم و تنظیم فاصله بین هر عنصر و lable مربوط به آن تغییراتی در فایل system.css اعمال کرده ام.اما این تغییرات روی عنصر Calender و Radio Button اعمال نمی شود.هم چنین عنوان هر section در سمت چپ قرار می گیرد. دمو:http://www.pooyaprojects.net/paziresh/index.php/form-fanni برای برطرف شدن این دو اشکال چه تغییری در فایل css باید داد؟ 2- چه طور می توان فیلدهای یک section را در دوستون (و یا بیش تر) و به طور منظم قرار داد؟به طوری که در فرم بالا نام و نام خانوادگی دریک سطر و نام پدر و تاریخ تولد در سطر بعد قرار گیرند. با نشکر موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aseman313 0 ارسال شده در آبان 92 اگر در مورد تغییر ترازبندی آیکن * و آیکن مربوط به توضیحات فیلد هم راهنمایی کنید ممنون می شوم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aseman313 0 ارسال شده در آبان 92 از دوستان کسی پاسخ سوال را نمی داند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر