sajad dp 1 ارسال شده در بهمن 89 اولا اگه بخش رو اشتباه انتخاب کردم ببخشید چون هرچی فکر کردم نفهمیدم کجا برم اما بعد قالب شار نیوز ورژن :3 با اون قالب شارنیوزی که داخل سایت هست فررق مکنه قیمتش رو هم زده 0 ! قیمت واقعی از قالب چنده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در بهمن 89 سلام دوست عزیز شما باید تو جومینا مارکت عضو بشید بعد از عضو شدن لینکهای خرید برای شما فعال می شه باقیش رو هم دیگه خودتون می تونید پیدا کنید موفق باشید البته با شماره داده شده برای سفارش هم می تونید تماس بگیرید موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در بهمن 89 بنده ی خدا مشکل من اینه که عضو شدم برای قالب شارنیوز 3 نوشته قیمت صفر گزینه دانلود هم کنارشه وقت ی زنم یه فایل چند کیلوبایتی رو دانلود میکنه میخوام بدونم قیمت این قالب چنده... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در بهمن 89 همه ما بنده خدائیم انشا الله که شما از این واژه برای تمسخر استفاده نکرده اید قیمت این قالب 60 هزار تومان است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در بهمن 89 همه ما بنده خدائیم انشا الله که شما از این واژه برای تمسخر استفاده نکرده اید تمسخر کجا بود؟ داخل اصطلاحات محلی ما عبارت بنده ی خدا برا مخاطب قرار دادن افراد به کار میره... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر