jafareydi 0 ارسال شده در بهمن 89 عرض سلام خدمت دوستان کسی از دوستان می دونه چه طور می شه موقیت یک قالب تغییر یا مخفی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مثلا در تصویر زیر USER3 رو تغییر مکان داده و بالای SLIDE SHOW و USER1 قرار داد. ویا USER 1 رو خذف یا مخفی کرد؟ [align=CENTER] [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز شما میتونید با ویرایش فایل index.php تغییرات لازم رو توی قالب بدید موفق باشیددوست عزیز فایل رو برای شما اصلاح کردم میتونید از اینجا دانلود کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jafareydi 0 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز شما میتونید با ویرایش فایل index.php تغییرات لازم رو توی قالب بدید موفق باشیددوست عزیز فایل رو برای شما اصلاح کردم میتونید از اینجا دانلود کنید موفق باشید خیلی لطف کردی . می خواستم خودم یاد بگیرم. اگه می شه بگید چه طوری موقعیت رو مخفی و جابجا می کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام دوست عزیز برای اینکه خودتون بتونید یاد بگیرید با css و php و کمی هم html بلد باشید + آشنایی با ساختار قالبهای جوملا. و آموزشه تایپی این مسله هم زمان گیر هست . * برای شروع میتونید از روش آزمونو خطا استفاده کنید / البته در این صورت هم باید کد نویسی بلد باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر