niko 8 ارسال شده در بهمن 89 سلام دوستان من نیاز به افزونه ای دارم که اعضای سایت با ثبت شماره همراه و اسم ،فامیل در خبرنامه پیامکی عضو بشن ضمنا این سیستم اسمس هم که داریم جدا از جوملا هست که فقط لیست شماره هارو توش کپی وپست میکنیم دقیقا مثل افزونه این سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام این سایت از آرت فرم استفاده کرده ... اگه تو نت سرچ کنید فارسیش هم موجود هست . موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در بهمن 89 با سلام میتونید این فرمساز رو از اینجا تهیه کنید ارت فرم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در بهمن 89 سلام آقا امین عزیز پارس جوملا ماله خود ماست ( با اجازه صاحبش ) یه شاخه ای از جومینا است و منتظرم یکم پا بگیره تبلیغاتش را در جومینا بزنم اما لطفا به خارج از انجمن لینک ندین و قوانین را رعایت کنین آرت فرم یه اشکالی داره اینه که وقتی فرم ها تعدادشون زیاد میشه قاط میزنه من از jform هم استفاده کرده ام که تاریخ فارسی داره اونم خوبه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در بهمن 89 بله آقای تهرانی ما هم خدمت آقا رضا ارادت داریم ولی من لینک رو داخل تگ code قرار دارم آیا مشکل داره؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام امین جان هر دوتاش مشکل داره ..!!! هم لینک دادن به سایت دیگه و هم قرار دادن لینک داخل تگ code ... چون اینطوری برای مهمان هم قابل مشاهده خواهد بود ... یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در بهمن 89 ممنون نمیدونستم آخه قبلا زیاد اینطوری داده بودم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر