jalaladdin 0 ارسال شده در مهر 92 با سلاممن تازه جوملا 2.5.14 روی هاست نصب کردم اما disk space usageاین را نشان میدهد220.71 / 250 MB روز به روز هم بیشتر میشه من هیچ افزونه نصب نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azizkhany 0 ارسال شده در مهر 92 من هم دقیقا همچین مشکلی دارم به طوری که حجم سایتم به صورت صعودی داره زیاد می شه یعنی بعد از شش ماه حجمش شد 5 گیگ بعد شد 10 گیگ بعد هم شد 20 گیگ همینطور الان شده 60 گیگ!!!! به نظر دوستان عزیز ایراد کار از کجا می تونه باشه؟! من هم افزونه عجیبی نصب نکردم یه افزونه پشتیبان گیر که خیلی وقته غیر فعالش کردم چون فکر کردم که داره بک آپ می گیره دوسه تا ماژول منو و اسلاید شو عادی دارم ولی حجم به سرعت در حال افزایشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما افزونه هایی که شما خودتان نصب کردید یا از قبل در بسته نصب بود و جزو افزونه های پیشفرض جوملا نیست را بنویسید ابتدا باید به افزونه های آمارگیر شک کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azizkhany 0 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما افزونه هایی که شما خودتان نصب کردید یا از قبل در بسته نصب بود و جزو افزونه های پیشفرض جوملا نیست را بنویسید ابتدا باید به افزونه های آمارگیر شک کرد من جومسوشیال رو نصب کردم و این مشکل همچنان ادامه دارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما با مدیریت سرور خود صحبت کنید شاید بتونند بهتون بگند از طریق DISK SPACE USAGE فولدر هایی که حجم بالا دارند و مشاهده کن error_log هم ببین شاید مشکل از اون باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azizkhany 0 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما با مدیریت سرور خود صحبت کنید شاید بتونند بهتون بگند از طریق DISK SPACE USAGE فولدر هایی که حجم بالا دارند و مشاهده کن error_log هم ببین شاید مشکل از اون باشه من بررسی کردم از جداول دیتابسمه که حجم بالایی رو گرفته البه من این جداول رو خالی کردم ولی حجم سایت پایین نیومد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما با مدیریت هاست در میان گذاشتید؟ اگر از دیتابیس هم باشه باید افزونه ای این مشکل رو بوجود اورده باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر