ali-akbar 0 ارسال شده در مهر 92 با سلام یه فیلدی هست به نام Gruppo utenti نمی دونم چیه خالیه موقع ثبت نام توسط خود جوملا میپرسه؟؟؟ بعد از فعال سازی cb کاربران ثبت نام میکنن اما تو لیست کاربران خودش نمیاد تو لیست کاربران جوملاس باید این طور باشه ؟ موقع ورود میگه شما دسترسی به قسمت خصوصی را ندارید ؟ بعد من میخوام کاربر بتونه یه سیری مطلب با پیوست برا مدیر بفرشته و مدیر جواب بده؟ لطفا یه خوده با جزییات راهنمایی کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام به انجمن تخصصی جوملا ( جومینــــــا ) خوش آمدید یه فیلدی هست به نام Gruppo utenti نمی دونم چیه خالیه موقع ثبت نام توسط خود جوملا میپرسه؟؟؟ آیا پلاگین خاصی نصب کردید مثل jGroup ؟ بعد از فعال سازی cb کاربران ثبت نام میکنن اما تو لیست کاربران خودش نمیاد تو لیست کاربران جوملاس باید این طور باشه اگر پلاگین تغییر مسیر کاربران CB رو فعال کرده باشید و از ماژول لاگین خود CB استفاده کرده باشید نباید اینطور باشه اما با این وجود در قسمت ابزارها میتونید با کلیک بر روی لینک همگام سازی کاربران ، کاربرانی که از طریق هسته جوملا ثبت نام شده اند را به CB منتقل کنید . توصیه میکنم قبل از انجام اینکار از دیتابیستون بک آپ تهیه کنید موقع ورود میگه شما دسترسی به قسمت خصوصی را ندارید ؟ تنظیمات مربوط به دسترسی رو بررسی کنید بعد من میخوام کاربر بتونه یه سیری مطلب با پیوست برا مدیر بفرشته و مدیر جواب بده؟ سوال جدید در تاپیک جدید ! موفق و پیروز باشیدیا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali-akbar 0 ارسال شده در مهر 92 دوست عزیز ممنون از راهنمایی تون بله jGroup نصب بود درست شد اما همگام سازی را میزنم باز فقط کابر ادمین را میبینم و اون ها انتقال پیدا نمیکنن Jom Social Registration Redirector را نصب کردم اما تنظیماتش را شاید درست نزده باشم url را چی باید بزنممشاهده بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام خب با این پلاگینی که در تصویر نمایش دادید طبیعیه که کاربران منتقل نشن . این پلاگین رو زمانی باید فعال کنید که جومسوشیال را نصب کرده باشید و بخواهید کاربران جومسوشیال را منتقل کنید برای انتقال کاربران هسته جوملا میبایست پلاگین cbcoreredirect را فعال کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر