mahfar 1 ارسال شده در مهر 92 دوستان سلام..من برای سایت خبری خودم نیاز به گالری تصاویر دارم که چیزی شبیه به گالری تصاویر خبرگزاری مهر باشه..مثلن یک منو در منوی اصلی داشته باشه که از طریق آن منو وارد بخش گالری تصاویر بشویم و در آن آلبوم ها نمایش داده بشن.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما نمونه ای که مثال زدید رو نمی دانم به چه نحوی است ولی فوکا گالری و جوم گالری از بهترین ها هستند می تونید جستجو کرده و دموی انها را ببینید 1 واکنش ها : mahfar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahfar 1 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما نمونه ای که مثال زدید رو نمی دانم به چه نحوی است ولی فوکا گالری و جوم گالری از بهترین ها هستند می تونید جستجو کرده و دموی انها را ببینید محمد حسین جان...ممنون...فوکا گالری رو نصب کردم ولی خیلی خوشم نیومد...حالا میگردم ببینم شاید بتونم پیدا کنم ولی کامپوننت خبرگزاری مهر خیلی خوبه.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر