hashemi 1 ارسال شده در مهر 92 سلام دوستان یه کمکی بکنید میخوام هدر قالب تابناک رو عوض کنم اما پیدا نمیشه چند روزه دیوونم کرده اینم دمو: http://islamiccivilization.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 92 سلام در مسیر زیر عکس مورد نظر رو تغییر بدید http://islamiccivilization.ir/templates/tabnakjoomina/images/jomina-headerback.jpg 1 واکنش ها : hashemi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در مهر 92 سلام دوستان یه کمکی بکنید میخوام هدر قالب تابناک رو عوض کنم اما پیدا نمیشه چند روزه دیوونم کرده اینم دمو: http://islamiccivilization.ir سلام در خط 54 template.css در دایو logo: background-image: url("../images/jomina-headerback.jpg"); background-repeat: repeat-x; به دلخواه خودتون تغیر بدید یا عکسی با همین نام رو جایگزین کنید... 1 واکنش ها : hashemi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hashemi 1 ارسال شده در مهر 92 واقعا ممنون خودم دیده بودمش ولی بلد نبودم خیلی لطف کردید جدا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mosinova 0 ارسال شده در خرداد 93 سلام: من سایتم رو دو زبانه کردم. الان می خوام رو قسمت انگلیسی هدر و بنر انگلیسی نشون بده و در قسمت فارسی هدر و بنر فارسی. لطفا راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در خرداد 93 سلام از هدر و بنر اصلی یک کپی بگیرید و یکی رو برای فارسی منتشر کنید و یکی رو برای انگلیسی. در همانجایی که شما موقعیت این ماژول ها رو تایین می کنید یک گزینه ای هست که فکر کنم اسمش زبان باشه، برای هدر فارسی آنرا روی فارسی و برای هدر انگلیسی روی انگلیسی تنظیم کنید. به همین راحتی یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mamad0312 0 ارسال شده در مهر 93 دوستان من یه سایت موزیک زدم با جوملا 2.5 اما هیچ دانشی از برنامه نویسی ندارم و مشکلاتم از قبیل ظاهر خیلی بد سایتم ناتوانی در ارسال مطلب با کی2 ناتوانی در بر چسب زدن مطالب. بازدید 0 ونداشتن یک آموزش کامل و ساده دوستان یه لطفی کنند چون من هدفم از این سایت کسب در آمد هست یه بزرگی کنن یه جواب ساده به من بدن نه چیزایی که تو سایت های دیگه هست اگر کسیم هست که تلفنی با هم حرف بزنیم این ایمیلم هست ایمیل بده تا شماره بدم ممنونmohammadnadipur@gmail.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در مهر 93 پست 3 آدرس سایت دارای تروجان JS/Redirector.bz هستش دقت نمایید که کلیک نکنید . 2 واکنش ها : m4mali و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) به انجمن جومینا خوش آمدید. سوال جدید در تاپیک جدید personable ممنون از هشدارت وارد سایت شدم درجا nod32 شناخت. ویرایش شده مهر 93 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : personable نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) خواهش میکنم این تروجان ، طبق گفته مایکروسافت , McAfee و Esset خطرناک محسوب میشه ، در ضمینه بازکردن صفحات پاپ آپ و افزایش رنکینگ بصورت تقلبی عوض کردن Home Page Browser جاسوسی از یوزر نیم و پسورد های سیو شده در مرورگر و اینکه چه فعالیتهایی در مرورگر کاربر قربانی انجام میشود . و چنتا موضوع دیگه که راستش یادم نمیاد ، ویرایش شده مهر 93 توسط personable نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر