iman iman 97 ارسال شده در مهر 92 چرا منوی این ماژول این شکلیه؟ چه جوری اصلاحش کنم؟ با سلاممن از ماژولی استفاده می کنم که وقتی می خواهم آن را به بعضی منو ها اختصاص دهم اگرچه درست کار می کند ولی با یک ظاهر نا زیبا نمایش داده می شه به تصویر زیر نگاه کنید که چه جوریه:در صورتی که باید مثل تصویر زیر باشه ولی نیست : شاید این عیب چیز مهمی به نظر نیاد ولی چون من قصد دارم این ماژول رو سفارشی سازی کنم درست شدنش برام مهم است لازم به ذکر است علاوه بر این مشکل که فقط در ظاهر افزونه است گزینه های موجود در لیست بازشونده که در تصویر دوم با عنوان " انتساب ماژول" مشخص شده نیز کار نمی کند. لذا واقعاً لازمه که این مشکل حل بشه دوستان لطف می کنند اگه یه نگاهی به سورس این ماژول خیلی کم حجم بیندازند ببینند مشکل از کجاست. ممنون می شم ماژول را از اینجا دانلود کنید فایل مذکورهمچنین به پیوست نیز می باشد با تشکر mod_tq.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman iman 97 ارسال شده در مهر 92 یک نکته دیگه رو هم اضافه کنم که این مشکل هم در حالت فارسی و هم در حالت انگلیسی بخش مدیریت وجود دارد نهایت لطف دوستان جومینایی است که یک نگاهی به کدهای این ماژول بیندازند و مشکل رو بررسی کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman iman 97 ارسال شده در مهر 92 قصد ندارم اسپم بزنم ولی همچنان منتظرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر