mortaza_max 57 ارسال شده در مهر 92 با سلام و درود فراواندوستان فروشگاه ساز ویرچومارت یک مشکل بزرگ داره و شاید راه حلی داره و من نمیدونم ولی در کل بعد از کلی تلاش نتونستم حلش کنم. و اما مشکل:** مشکل ** فرض کنید من یک فروشگاه کفش دارم و از یک نوع کفش 20 عدد موجودی دارم . 5 تای آن در سایز 40، 5 تای آن در سایز 41 ، 4 تای آن در سایز 42 و 6 تای آن در سایز 43 میبشاد. اکنون اگر بخواهم برای هر سایز یک کالا تعریف کنم سایتم پر از کالاهای تکراری میشود که کاربر واقعا گیج میشود و اگر بخواهم با فیلد دلخواه این مشکل رو حل کنم تا کاربر با انتخاب سایز سفارش دهد ، چون نمیتوانم با سایز ها موجودی دهم، بدون شک از یک سایز بیشتر و یا کمتر سفارش گرفته خواهد شد و موجودی کفاف سفارش را نخواهد داد.برای این مشکل چه راه حل پیشنهاد میکنید؟در ضمن یک سوال دیگر من از کاربرد " محصولات زیر مجموعه " اطلاعی ندارم آیا برای این مشکل میتواند کاربرد داشته باشد؟دوستان این مشکل حیاتیه. لطفا هرچیز کوچکی هم که به ذهنتون میرسه مطرح کنید.با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
index2.mailbox 3 ارسال شده در مهر 92 https://www.google.com/#q=virtuemart+stock+custom+fields من خودم وقت نکردم مطالعه کنم ولی فکر کنم نتایج خوبی رو گوگل پیدا کرده مطمئناً خود ویرچومارت این امکان رو نداره اگه هم باشه افزونه هست که باید خریداری کنید! 1 واکنش ها : mortaza_max نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در مهر 92 با سپاس از جوابتون. بنده که به نتیجه نرسیدم متاسفانه... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
index2.mailbox 3 ارسال شده در مهر 92 اصلا VM Custom Fields with stock control که به اشتباه ترجمه شده "فیلد های سفارشی با کنترل بورس و سهام ویرچومارت" دقیقا چیه چیکار میکنه؟ متاسفانه توی منوآل ویرچومارت کاستم فیلد توضیح نداره 1 واکنش ها : mortaza_max نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
index2.mailbox 3 ارسال شده در آبان 92 http://forum.virtuemart.net/index.php?topic=100480.0 1 واکنش ها : mortaza_max نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر