smlmoghaddam 2 ارسال شده در مهر 92 با سلام دوستان گرامی من روی هاستم 2 دامنه ست کردم که روی روت اصلی جومینا نصب شده و دامنه دیگرم به یکی از پوشه های روت با اد دامین وصل ست شده و من روی سایت دومم با html کار کردم ولی وقتی ادرس رو میزنم به جای نمایش فایل htmمن ایندکس و محتویات داخل اون رو برام لیست نشوم میده لطفا کسی راهنمایی کنه هرچقدر تو نت گشتم گویا کسی تا حالا به این مشکل نخورده بود اصلا دریغ از یک راه ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در مهر 92 با سلام دوستان گرامی من روی هاستم 2 دامنه ست کردم که روی روت اصلی جومینا نصب شده و دامنه دیگرم به یکی از پوشه های روت با اد دامین وصل ست شده و من روی سایت دومم با html کار کردم ولی وقتی ادرس رو میزنم به جای نمایش فایل htmمن ایندکس و محتویات داخل اون رو برام لیست نشوم میده لطفا کسی راهنمایی کنه هرچقدر تو نت گشتم گویا کسی تا حالا به این مشکل نخورده بود اصلا دریغ از یک راه ممنون لينك سايت را قرار دهيد اولويت و پيشفرض سيستم ايندكس داد اچ تي ام ال است نام را بايد ايندكس يگذاريد index.html 1 واکنش ها : smlmoghaddam نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
smlmoghaddam 2 ارسال شده در مهر 92 (ویرایش شده) سلام عزیزبلی همان .htmبود ولی پشتیبان هاست ********* گفتند که .html اش کن که انجام دادم ولی نشدبه پیشنهاد یکی از دوستام default.htmهم قرار دادم ولی متاسفانه فقط لیست رو نشوم میدهممنون از پاسختون--------------------------------------------http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13819148291.PNGباید داخل هاست اینطور تغییر میدادمممنون امیدوارم بعدا کسانی که مشکل من رو پیدا کردن راحتتر حل کنندیا حق ویرایش شده مهر 92 توسط مصطفی صفرعلی پستها ادغام شدند و لینک دانلود از سرور جومینــــــا جایگزین گردید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر